Αν σου αρέσει η πάστα φλόρα σου προτείνουμε μια διαφορετική αυστριακή εκδοχή της. Η λεγόμενη linzer torte, μια τάρτα με ζύμη από αμύγδαλο και γέμιση μαρμελάδας, θα σε ξετρελάνει. Δοκίμασέ την και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις!Ακολουθούμε τη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.
Read MoreIngredient: ρούμι
Αρωμα γιορτών με κουραμπιέδες
Γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς χωρίς κουραμπιέδες, μάλλον δεν γίνεται… Ο Στέλιος Παρλιάρος μας δίνει οδηγίες για μυρωδάτους και τραγανούς κουραμπιέδες!
Read More