Οι φιλίες είναι σαν τους έρωτες. Άλλοτε θέλουν τον χρόνο τους για να ανθίσουν κι άλλοτε είναι κεραυνοβόλες!!!

Η δική μας  ήταν κεραυνοβόλα. Βρήκε όμως εύφορο έδαφος στην ειλικρίνεια, τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη και εξελίχθηκε σύντομα σε μια επαγγελματική συνεργασία.

Αν και είμαστε δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, είμαστε δύο κομμάτια του ίδιου παζλ. Η Αθηνά με την ευφυή τετράγωνη λογική της ως γνήσιος παρθένος κι η Γιούλα, με τη χαοτική δημιουργικότητα της ως τυπική υδροχόος.

Το WomensLife είναι η καθημερινή μας ζωή. Μέσα από τις στήλες του θα μεγαλώσουμε μαζί, διανύοντας την τέταρτη και σχεδόν πέμπτη δεκαετία της ζωής μας μοιραζόμενες τις ανησυχίες, τις εμπειρίες και το ρίσκο να δημιουργήσουμε κάτι νέο και κυρίως … κάτι δικό μας!

Μια digital marketing manager και μια δημοσιογράφος…. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας γιατί οι γυναίκες άνω των 40  είμαστε όμορφες, δυναμικές, έχουμε κάνει τα λάθη μας και πλέον τολμάμε! Γυναίκες που μας εμπνέουν γιατί όλες μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Αρκεί να το πιστέψουμε.

Ακολούθησε μας σ’ αυτό το ταξίδι για να βρούμε μαζί τη δύναμη να γίνουμε και να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε!    

Δυο λόγια για εμάς

Γιούλα Ζαχιώτη / Δημοσιογράφος

Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής μου για λίγα πράγματα είμαι πραγματικά περήφανη. Για τη δύναμη να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες της ζωής μου (που δεν ήταν και λίγες), τη γέννηση των παιδιών μου και την τόλμη να αλλάξω την επαγγελματική μου πορεία και να δημιουργήσω το WomensLife. Παραμένω ονειροπόλα και πιστεύω στη δύναμη της θέλησης και της αποφασιστικότητας για να αλλάξουμε τη μοίρα της ζωής μας.

Αθηνά Σαΐτη / Digital Marketing Manager

Μία ανήσυχη προσωπικότητα με πολλά ενδιαφέροντα. Μια γυναίκα με πολλούς ρόλους. Προσπαθώντας πάντα για την επίτευξη του καλύτερου, δημιουργήθηκε η ιδέα για το WomensLife. Ένα νέο εγχείρημα με πολλές προοπτικές. Πιστεύω ότι τα καλύτερα έρχονται…

Instagram Pinterest Facebook
×
Cart