Τώρα που ο καιρός άρχισε λίγο να κρυώνει, σίγουρα θα σκέφτεσαι τα παλτά που θα φορέσεις τον χειμώνα. Μπορεί να έχεις ήδη κάποια στη ντουλάπα σου, μπορεί όμως να θέλεις μια μικρή ανανέωση! Όλες οι γυναίκες την χρειάζονται ανά διαστήματα.

Οι κλασσικές και διαχρονικές επιλογές του μαύρου και του γκρι παλτού, είναι πάντα στη μόδα και σου προσδίδουν ένα πολύ ωραίο στυλ, ανεξαρτήτως ηλικίας. Μπορείς να συνδυάσεις ένα total black look, μ’ ένα έντονο αξεσουάρ, όπως μία κόκκινη τσάντα και να δώσεις χρώμα και ζωντάνια στην εμφάνισή σου.

Μπορείς βέβαια και να τολμήσεις άλλα χρώματα στα παλτά σου, για κάτι πιο ξεχωριστό, όπως το καμιλό χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος τον χειμώνα. Συνδύασε το με ωραία αξεσουάρ, όπως εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή κολιέ και θα έχεις μια πολύ σικάτη εμφάνιση!

Για τις λίγο πιο τολμηρές, μια πολύ ωραία επιλογή είναι το ροζ παλτό, είτε σε μοντέρνα εκδοχή είτε σε πιο κλασσική γραμμή.

Διάλεξε ένα παλτό στο αγαπημένο σου χρώμα ή βρες κάποιο που μπορεί να έχεις ξεχασμένο στην ντουλάπα σου (!) και απόλαυσε τις φθινοπωρινές και χειμερινές βόλτες σου!