Σε μια ξεχωριστή τελετή ο οίκος μόδας Valentino, για άλλη μία φορά πρωτοτύπησε, βάζοντας στην πασαρέλα μοντέλα με φυσιολογικά μεγέθη, ακόμα και με γκρίζα μαλλιά! Μια τεράστια στροφή από τα πολύ αδύνατα 20χρονα μοντέλα που όλες μας έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις εκδηλώσεις μόδας.

Ο δημιουργικός διευθυντής Pierpaolo Piccioli επέλεξε για μοντέλα γυναίκες στα 40 και στα 50 τους, από διάφορες εθνικότητες και με διαφορετικούς σωματότυπους. Μ’ αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει ότι η μόδα και η ομορφιά αφορούν όλες τις γυναίκες και ότι δεν υπάρχει ένα απόλυτο πρότυπο ομορφιάς.

Αλλάζοντας λίγο το κατεστημένο, αλλά διατηρώντας πάντα την αναζήτηση της ομορφιάς και της χάρης ανέπαφη, τόλμησε μια αλλαγή που ανέδειξε την αξιοπρέπεια του ατόμου, φέρνοντας την πραγματικότητα ένα βήμα πιο κοντά στην μόδα.

Η επίδειξη μόδας, «Anatomy of Couture», πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία στην πλατεία Vendome του Παρισιού.

Για την επόμενη φορά που θα σκεφτείς τα περιττά κιλάκια σου και πριν ξεκινήσεις τις σκέψεις ότι μόνο αν χάσεις κιλά, θα σου πηγαίνουν τα ρούχα σου, και άλλα τέτοια παρόμοια, θυμήσου ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική. Αν εσύ αισθάνεσαι όμορφη, αυτό εκπέμπεις και στους άλλους! Νοιώσε όμορφη λοιπόν!

Credits φωτογραφιών και βίντεο: επίδειξη μόδας «Anatomy of Couture» Valentino