Σκεφτήκαμε εναλλακτικές προτάσεις για τα δώρα που θέλεις να προσφέρεις στους αγαπημένους κατά τη διάρκεια των γιορτών. Είθισται η ανταλλαγή δώρων αυτές τις γιορτινές μέρες και είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα του να δίνεις χαρά σε κάποιον.

Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί τα καθιερωμένα δώρα και θα ήθελες να προσφέρεις κάτι διαφορετικό, σου προτείνουμε τις συνδρομές!

Τι είδους συνδρομή θα σκεφτείς τώρα; Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο υπάρχουν πολλών ειδών συνδρομές που θα μπορούσες να κάνεις δώρο σε κάποιον, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του. Σκέψου λίγο τον αποδέκτη του δώρου σου, τι του αρέσει να κάνει, ποια είναι τα χόμπι του, τι είναι αυτό που τον ευχαριστεί, πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του και η απάντηση θα έχεις την απάντησή σου.

Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις μια συνδρομή ενός μουσείου, όπως του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που προσφέρει στους φίλους του μουσείου αποκλειστικά προνόμια και ελεύθερη είσοδο σε εκθέσεις καθώς και προσκλήσεις σε ιδιωτικές εκδηλώσεις και ξεναγήσεις. 

Μια συνδρομή σ’ ένα πρόγραμμα γυμναστικής είναι ιδανική για τους λάτρεις της άσκησης αλλά και κίνητρο για όσους θέλουν να ξεκινήσουν να γυμνάζονται αλλά δε λένε να το πάρουν απόφαση. Από προγράμματα yoga, μυϊκής ενδυνάμωσης μέχρι και kick boxing, οι επιλογές είναι πολλές.

Για τους βιβλιοφάγους της παρέας σου μπορείς να τους αγοράσεις μία συνδρομή από κάποιον εκδοτικό οίκο, όπως το myKaktos από τις Εκδόσεις Kaktos που θα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν βιβλία της επιλογής τους, εκπτώσεις, δωράκια καθώς και εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.

Για όσους λατρεύουν τις ταινίες και τις σειρές μια συνδρομή σου Netflix μπορεί να τους ενθουσιάσει και να τους ευχαριστήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς μπορούν να περάσουν πολλές ώρες βλέποντας καινούργιες σειρές, ακόμα και αγαπημένες κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες παρέα μ’ όλη την οικογένεια.

Μια συνδρομή στο Spotify θα ικανοποιήσει τους φίλους της μουσικής. Ιδιαίτερα αν θέλεις να ευχαριστήσεις τη νέα γενιά αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς εμπεριέχει και πολλές νέες κυκλοφορίες που ακόμα μπορεί να μην έχουν κυκλοφορήσει.

barethikes-ta-kathieroma-dorakia-theleis-kati-diaforetiko-1

Για τους θεατρόφιλους μια θεατρική συνδρομή, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε του Θεάτρου Πορεία, θα τους δώσει την ευκαιρία να απολαύσουν τις αγαπημένες τους θεατρικές παραστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδρομής τους.

Αν θέλεις κάποιος να ακολουθήσει μια πιο υγιεινή διατροφή μπορείς να του κάνεις δώρο μια συνδρομή διατροφής. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν καθημερινά προσεγμένα γεύματα ανάλογα με τις εκάστοτε διατροφικές ανάγκες στους εγγεγραμμένους χρήστες τους.

Μπορείς ακόμα να στέλνεις σε κάποιον σπάνιους καφέδες κάθε μήνα. Σου ακούγεται απίθανη πρόταση; Δοκίμασε να το στείλεις σ’ έναν φίλο σου που ξέρεις ότι λατρεύει τους καφέδες και δες τις εντυπώσεις του.

Ακόμα και αν κάποιος δεν είναι και τόσο εξοικειωμένος με τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες αυτή μπορεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να εξελιχθεί και να γνωρίσει καινούργια πράγματα. Ανάλογα με το ποσό που θέλεις να διαθέσεις μπορείς να επιλέξεις μεταξύ μηνιαίων ή ετησίων συνδρομών ή πιο περιστασιακών.

Από την ευχέρεια του σπιτιού σου ή του κινητού σου μπορείς εύκολα και γρήγορα να επιλέξεις το πακέτο συνδρομής που επιθυμείς και να το δωρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Είναι ένα δώρο που ταιριάζει σ’ όλες τις ηλικίες και για τις πολυάσχολες της παρέας (και όχι μόνο) μια ωραία εναλλακτική!

Δοκίμασε λοιπόν κάτι διαφορετικό και δώσε χαρά στους αγαπημένους σου!