Τι θα έλεγες να πάρεις μερικές κολοκύθες και να διακοσμήσεις το σπίτι σου λιγάκι διαφορετικά αυτό το σαββατοκύριακο; Ευκαιρία για διασκέδαση και χαλάρωση και γιατί όχι, για ένα πάρτι, μετά τις πιέσεις της εβδομάδας.

Κεριά, διακοσμημένες κολοκύθες, ζαχαρωτά, καραμελωμένα μήλα, καπέλα μαγισσών και φαντάσματα συνθέτουν το σκηνικό του Halloween! Το πορτοκαλί χρώμα έχει την τιμητική του, οπότε μπορείς να βγάλεις ότι σχετικό έχεις στις ντουλάπες σου και να δημιουργήσεις μία γιορταστική ατμόσφαιρα!

Για το μενού μπορείς να φτιάξεις μία υπέροχη κολοκυθόπιτα, καθώς και φανταστικά κοκτέιλ που θα σερβίρεις σε ποτήρια κολοκύθας! Σίγουρα οι προσκεκλημένοι σου θα εντυπωσιαστούν!

ena-sk-me-aroma-halloween-6

Μπορείς να διοργανώσεις ένα μικρό πάρτι, για να διασκεδάσεις με την οικογένεια και τους φίλους σου! Αν έχεις παιδιά σίγουρα θα ξετρελαθούν καθώς είναι και μία ευκαιρία για δημιουργικό χρόνο απασχόλησης μαζί τους, χαράσσοντας κολοκύθες και ζωγραφίζοντας τες!

Τρομακτικές ιστορίες, ταινίες τρόμου και μαντικά παιχνίδια μπορούν να προστεθούν στις δραστηριότητες σου! Για τους πιο τολμηρούς, επισκέψεις σε στοιχειωμένα μέρη, προτείνονται για επιπλέον διασκέδαση!

Η παράδοση του Halloween χρονολογείται από 1745 και είναι μια μέρα αφιερωμένη στον εορτασμό και στη μνήμη των νεκρών. Ξεκίνησε από την Ιρλανδία και τη Σκωτία, μεταφέρθηκε στην Αμερική και από εκεί σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Μπες λοιπόν κι εσύ στο mood του Halloween και πέρασε ένα φανταστικό σαββατοκύριακο!!!