Το πανωφόρι μπορεί να κάνει την εμφάνιση σου να δείχνει προσεγμένη και ακριβή ακόμη και αν το υπόλοιπο σύνολο είναι casual ή εντελώς αδιάφορο.

Παλτά, σε μακριά ή midi γραμμή, μάλλινα ή από οικολογική γούνα, μπουφάν και δερμάτινα τζάκετ μπορούν να σε ζεστάνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα και να αναδείξουν ένα μέρος της προσωπικότητας ή της διάθεσης σου.

Φέτος η τάση είναι τα γούνινα οικολογικά ή συνδετικά παλτά και ημίπαλτα, σε έντονες αποχρώσεις του λευκού, πράσινου, κιτρινωπού, μπορντό ακόμη και σκούρου μπλε, τα δερμάτινα τζάκετ μέχρι τη μέση, τα over size μπουφάν και τα μάλλινα παλτό με γούνα στα μανίκια και το γιακά.

Όπως κάθε χειμώνα θα βρεις και φέτος τα ζεστά φουσκωτά μακριά μπουφάν, σε στενή ή oversize γραμμή ακόμη και σε λεοπάρ αποχρώσεις και φυσικά, τα μάλλινα παλτά σε κλασσική ίσια γραμμή με γούνα στο γιακά και χρυσές λεπτομέρειες και τα κοντά στενά τζάκετ με φουσκωτούς ώμους σε ενδιαφέροντα υφάσματα.

Φέτος οι εκπτώσεις που ξεκίνησαν με το άνοιγμα των καταστημάτων είναι αρκετά δελεαστικές, αν και από μια πρώτη βόλτα στα μαγαζιά διαπιστώσαμε, ότι οι μεγαλύτερες εκπτώσεις είναι σε περσινά μοντέλα. Παρόλα αυτά, είναι μια ευκαιρία να βρεις ωραία πανωφόρια σε λογικές τιμές.  

Εμείς διαλέξαμε τα πιο αντιπροσωπευτικά του φετινού χειμώνα που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες. Εσύ, άδραξε την ευκαιρία και κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά, ακόμη και αν είναι μόνο για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σχετικά με τις τάσεις της εποχής!