Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι δύο γράμματα μπορεί να κρύβουν τη δύναμη για να αλλάξεις τη ζωή σου; Το βιβλίο του Λεωνίδα Καραΐσκου, Εύ, που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Key Books, σου δείχνει ακριβώς αυτό, τη δύναμη των λέξεων! Λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιείς καθημερινά, αλλά ίσως να μην έχεις εκτιμήσει τη σημασία και την πραγματική τους αξία!

Μικρές στιγμές της καθημερινότητας που μπορούν να σε διδάξουν ή να σου υπενθυμίσουν τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή! Ιστορίες που με κάποιες ίσως να ταυτιστείς ή να σου θυμίσουν δικές σου αναμνήσεις που ίσως να έχεις ξεχάσει. Ο Λεωνίδας Καραΐσκος αποτυπώνει στο χαρτί ορισμένες από τις προσωπικές του εμπειρίες και αναμνήσεις!

Πόσες λέξεις γνωρίζεις που αρχίζουν από ευ; Ευτυχία, Ευγνωμοσύνη, Ευεξία, Ευκαιρία, Ευφορία, Ευλογία, Ευγένεια, Ευχαρίστηση, μερικές μόνο από τις άπειρες λέξεις που ξεκινούν από τα δύο αυτά γράμματα… Έχεις αναλογιστεί τι σημαίνουν αυτές για σένα;

Μερικές φορές τα πιο ωραία πράγματα είναι μπροστά στα μάτια μας αλλά δεν μπορούμε να τα δούμε! Δεν είναι μόνο τα λίγα και σπουδαία πράγματα που μετράνε σ’ αυτή τη ζωή αλλά και οι πολλές αμέτρητες μικρές στιγμές που διαμορφώνουν τη ζωή μας! Μάθε να μοιράζεσαι τη χαρά, και θα λάβεις ακόμα περισσότερη στη ζωή σου!

Το καλό είναι παντού… μένει να ψάξεις να το βρεις!

Μην χάσεις τη Δευτέρα 26 Απριλίου το podcast του WomensLife με τον κ. Λεωνίδα Καραΐσκο σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνομιλία!