Πέμπτη σήμερα, ξεκίνημα του Ιουλίου και τι καλύτερο από ένα μυθιστόρημα εξιχνίασης φόνων με μία λέσχη που συναντιέται κάθε Πέμπτη; Το πρώτο μυθιστόρημα του Βρετανού Richard Osman, «Η Λέσχη Φόνων της Πέμπτης», είναι ένα παγκόσμιο best seller που μετράει ήδη 1.300.000 αντίτυπα και μεταφράζεται σε 40 γλώσσες!

Τέσσερις ογδοντάρηδες, η Ελίζαμπεθ, ο Ιμπραϊμ, η Τζόις και ο Ρον, σ’ έναν οικισμό ευγηρίας στην αγγλική εξοχή, εμπλέκονται στην εξιχνίαση ενός φόνου… Από τη θεωρητική ανασκόπηση παλιών άλυτων υποθέσεων που μελετάνε κάθε Πέμπτη στη λέσχη τους, ξαφνικά έχουν μπροστά τους μια επίκαιρη υπόθεση, ένα δολοφόνο που παραμένει ασύλληπτος…

Μια κατάσκοπος, ένας ψυχίατρος, μια νοσοκόμα, και ένας επικεφαλής συνδικαλιστικού σωματείου ενώνουν τις δυνάμεις, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με την τοπική αστυνομία. Θα καταφέρουν άραγε να βοηθήσουν στη σύλληψη του δολοφόνου;

Αν είσαι φαν της Agatha Chistie και των μυστηρίων αυτό το βιβλίο θα σε συγκινήσει και θα σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με ανατροπές μέχρι το τέλος! Ένα μυθιστόρημα ανθρώπινο, κοινωνικό και με δόσεις αλήθειας!

Η θλίψη, τα γηρατειά, ο θάνατος είναι έκδηλα καθ’ όλη τη διάρκεια του βιβλίου. Πραγματικές ιστορίες ανθρώπων που ζουν τη ζωή τους και δεν εγκαταλείπουν την ελπίδα. Φιλίες που μπορεί σε «κρατήσουν» ζωντανό! Και φυσικά το αγγλικό χιούμορ δεν θα μπορούσε να λείπει από τις σελίδες του συγκεκριμένου μυθιστορήματος!

Το βιβλίο «Η Λέσχη Φόνων της Πέμπτης», που κυκλοφορεί από της εκδόσεις Ψυχογιός, μπορείς να το απολαύσεις με μια υπέροχη κούπα Ahmad Tea! Γιατί αγγλική εξοχή, μια κούπα τσάι και επίλυση μυστηρίων πάνε παρέα!

Ένα υπέροχο ανάγνωσμα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές!