Μια νέα εποχή ανατέλλει για εμάς τις γυναίκες με όλο και περισσότερες παγκόσμιες καμπάνιες να εστιάζουν στην γυναικεία ενδυνάμωση, να στηρίζουν και να επενδύουν στις γυναίκες.
Ο Dior μέσα από τη νέα του καμπάνια #Diorstandswithwomen, (Dior stands with women) ενισχύει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νότιο Αφρικανής ηθοποιού Charlize Theron που χρηματοδοτεί την εκπαίδευση νεαρών γυναικών στην υποσαχάρια Αφρική.

Μέσα από μια σειρά πορτραίτων και ιστοριών από «παθιασμένες» γυναίκες που θέλουν να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους και επιδιώκουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στον κόσμο, η καμπάνια #Diorstandswithwomen, αποκαλύπτει προσωπικές ιστορίες γυναικών όπως οι Natalie Portman, Dilone, KimYuna, India Mahdavi, Yara Shahidi, Li BingBing και Leïla Slimani.

Μαζί τους, συμμετέχει στην καμπάνια και η Charlize Theron, της οποίας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CTAOP Outreach Project που δημιουργήθηκε το 2007 για να υποστηρίξει ένα δίκτυο εκπαιδευτικών οργανώσεων που συνεργάζονται με νέους ανθρώπους σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Μαζί με τη Charlize Theron, ο Dior δεσμεύτηκε, με την πρώτη σειρά βίντεο πορτρέτων #Diorstandswithwomen #DiorChinUp, να χρηματοδοτήσει τις πανεπιστημιακές σπουδές των νέων που επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα υποτροφιών CTAOP Youth Leadership, σε συνεργασία με το κέντρο UCLA για την Παγκόσμια Υγεία και την Εκπαίδευση.

Ο στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μελλοντικούς «ηγέτες», που συχνά είναι νεαρές γυναίκες που επαινούνται για τη συμμετοχή και την παθιασμένη αφοσίωση τους στις τοπικές κοινότητες.