Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε όπου όλες μας οι αναμνήσεις είναι μέσα σε λάπτοπς και μνήμες κινητών τηλεφώνων, χρειάζεται να έχουμε και κάτι πιο απτό, να το βλέπουμε καθημερινά ανεξάρτητα από τη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών.

Οι παλιότερες γενιές είχαν τις φωτογραφίες και τα φωτογραφικά άλμπουμ όπου απεικόνιζαν στιγμές της ζωής τους. Αυτό έχει λίγο πολύ χαθεί στις μέρες μας και γι’ αυτό πολλοί αποφασίζουν να απεικονίζουν τις στιγμές ευτυχίας τους, και σε άλλα μέσα, εκτός από τα ψηφιακά.

Ένας τρόπος είναι η δημιουργία ενός κολάζ φωτογραφιών σε μορφή πίνακα που μπορείς να τοποθετήσεις σε κάποιο εμφανές σημείο του σπιτιού σου, όπως το σαλόνι σου. Μην φοβηθείς να αντικαταστήσεις έναν παλιό πίνακα, με μια σύγχρονη προσωπική σου δημιουργία.

Μπορείς να δεις ορισμένες ιδέες διακόσμησης για να τοποθετήσεις τις προσωπικές σου αναμνήσεις σ’ ένα ωραίο πλαίσιο και να μπορείς να τις απολαμβάνεις κάθε μέρα, όλη μέρα!

Καλή η ψηφιακή αποθήκευση, αλλά πολλές φορές οι υπολογιστές κρασάρουν, τα κινητά χαλάνε και τα δεδομένα τους δεν είναι εύκολο να ανακτηθούν. Γι’ αυτό καλύτερα να έχεις τις στιγμές που επιθυμείς εκτυπωμένες και στολισμένες στον χώρο σου, για να σου θυμίζουν τα ωραία της ζωής.