Αυτή η περίφημη «κρίση ηλικίας» συχνά εμφανίζεται γύρω στα 40 – 45 όταν κοιτώντας μια μέρα στον καθρέφτη, βλέπεις μια εικόνα που δεν ταιριάζει σε σένα. Είναι πραγματικά παράξενο πως συμβαίνει από την μια μέρα στην άλλη, λες και χθες ήσουν ακόμη εκείνο το νεαρό κορίτσι και ξαφνικά είσαι μια ώριμη γυναίκα.

Και τότε, ξεκινά ένας μαραθώνιος «αποκατάστασης» που περιλαμβάνει όλες αυτές τις «θεραπείες» γρήγορης επαναφοράς και εξαφάνισης του χρόνου από το πρόσωπό σου.

Όμως είναι όλα αυτά πραγματικά απαραίτητα, όταν υπάρχουν τόσες  αποτελεσματικές εναλλακτικές θεραπείες που μπορούν να αναζωογονήσουν το δέρμα σου και να δείχνεις δροσερή και λαμπερή χωρίς επεμβατικές μεθόδους;

Rejuvance όπως αναζωογόνηση

Το Rejuvance είναι μια τέτοια ήπια ολιστική θεραπεία που εφαρμόζεται κυρίως στο πρόσωπο για να το αναζωογονήσει. Είναι ένα είδος «μασάζ» στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ ως την ωμοπλάτη που βασίζεται σε ειδικές μαλάξεις και δακτυλοπιέσεις σε σημεία που τοποθετούν τις βελόνες τους και οι βελονιστές.

Με την πίεση που ασκείται ενεργοποιείται  το κολλαγόνο και η ελαστίνη προκαλώντας οξυγόνωση στα κύτταρα μέσα από την αύξηση της  κυκλοφορίας του αίματος. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αν σκεφτείς ότι πρόκειται για μια μέθοδο στην οποία χρησιμοποιείς τη δύναμη του ίδιου του οργανισμού σου χωρίς καμία χημική παρέμβαση.

Μετά από 6 συνεδρίες θα δεις το δέρμα στο πρόσωπό σου να είναι πιο ξεκούραστο, ελαστικό και σφριγηλό, ενώ οι ρυτίδες σχεδόν εξαφανίζονται και οι πόροι μικραίνουν. Ακόμη καλύτερα είναι τα αποτελέσματα σε μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια καθώς οι μαλάξεις αποσυμφορίζουν την περιοχή και εξαφανίζονται αυτά τα προβλήματα.

Ευεργετική θα είναι η επίδρασή του και σε περίπτωση που ταλαιπωρείσαι από ημικρανίες, πονοκεφάλους, ιγμορίτιδες και προβλήματα στο ύπνο λόγω άγχους και στρες. Το ήπιο άγγιγμα σε συγκεκριμένα σημεία ηρεμεί το νευρικό σύστημα, προσφέροντας βαθιά χαλάρωση που ελευθερώνει την ενέργεια σου.

Face Yoga

Πιθανότατα έχεις ακούσει για τα ευεργετικά αποτελέσματα της yoga στο σώμα και την ψυχή. Όμως η Face Yoga είναι μια ολιστική μέθοδος αντιγήρανσης εντελώς φυσική που μπορείς να κάνεις μόνη σου και να την εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης .

Βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία εκγύμνασης αλλά σε αυτή την περίπτωση, των μυών του προσώπου. Με ειδικές ασκήσεις τονώνονται οι μύες που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος.

Το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη σφριγηλότητα ανακτώντας το περίγραμμα που μπορεί να παρουσιάζει χαλάρωση λόγω της βαρύτητας, ενώ ολόκληρο το πρόσωπο αποκτά νεανική όψη. Οι ρυτίδες μειώνονται αισθητά, τονίζονται τα ζυγωματικά και η επιδερμίδα γίνεται πιο ελαστική και δείχνει πιο ξεκούραστη.

Είναι απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις μόνη σου στον εαυτό σου. Η Abigail James σου δείχνει μερικές βασικές κινήσεις στο βίντεο που ακολουθεί.