Μια γιορτή χρωμάτων και δημιουργίας λαμβάνει χώρα στην Αθήνα για να μοιραστεί με το κοινό τα θαύματα που κρύβουν τα παιδικά βιβλία. H διεθνής έκθεση εικονογράφησης «Immagini della fantasia», με 38 χρόνια παρουσίας, φέτος παρουσιάζεται στην χώρα μας!

Η καλλιτεχνική κοινότητα στην Ελλάδα ονειρεύεται την επόμενη μέρα και μοιράζεται τη σκηνή με έργα από ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από εργαστήρια ετοιμάζουν την επόμενη, junior γενιά εικονογράφων όσο το κοινό παρακολουθεί μέσα από ομιλίες, δραστηριότητες για networking και διαδραστικές γωνιές την εικονογράφηση να κατακτά τελικά όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Δημιουργικά εργαστήρια με σούπερ ήρωες, για να ενισχύσουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων. Ιστορίες για πράγματα που αγαπάς και φοβάσαι, παίρνουν σάρκα κι οστά!

Μπορείς να ενημερωθείς για τις ομιλίες και εργαστήρια που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στο site και να κλείσεις τη θέση σου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου και η είσοδος είναι δωρεάν!

Αν θέλεις να βρεις διαφορετικούς τρόπους έκφρασης, για σένα και για τα παιδιά σου και να μάθεις περισσότερα για τη μαγεία της εικονογράφησης, κάνε μια επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑ «Μελίνα» στο Θησείο!