Αν και το καλοκαιράκι θα μείνει για λίγο ακόμη στην καρδιά μας, ο Σεπτέμβριος «εισβάλλει» με υποχρεώσεις αλλά και νέα ξεκινήματα. Γιατί όχι και με μια ανανέωση από την κορυφή έως τα … νύχια! 

Αν είσαι σε διάθεση που θέλεις να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου ξεκίνα από τα μαλλιά καθώς είναι η πιο εύκολη, γρήγορη και εντυπωσιακή αλλαγή που μπορείς να έχεις.  

Τόλμησε λοιπόν αυτόν τον Σεπτέμβριο μια ανανέωση στο χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών σου και δώσε στον εαυτό σου ένα γερό boost αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για να αντιμετωπίσεις τις απαιτήσεις που φέρνει μαζί του ο χειμώνας.  

Τα τελευταία χρόνια μια από τις τάσεις που κερδίζει έδαφος, είναι τα λευκά μαλλιά. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να μην βάφουν τα μαλλιά τους και να διατηρούν το φυσικό ασημένιο χρώμα, με πολύ κολακευτικά αποτελέσματα. 

Αν πάλι δεν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, προτίμησε γι’ αυτό το φθινόπωρο τους γήινους τόνους κοντά στο φυσικό σου χρώμα. Το έντονο ξανθό και κόκκινο είναι φυσικά πάντα στη μόδα και είναι εντυπωσιακά, όμως χρειάζονται μεγάλη περιποίηση και καθημερινό μακιγιάζ για να αναδειχθούν. Και φυσικά τα ειδικά σαμπουάν που θα ισορροπήσουν το χρώμα και δε θα αφήσουν το ξανθό να κιτρινίζει και το κόκκινο να πορτοκαλίσει. 

Μπούκλες και σγουρά μαλλιά είναι η απόλυτη τάση του φετινού φθινοπώρου. Από κοντό καρέ έως το κλασσικό φιλάρισμα στα μαλλιά με τις μύτες σε διαφορετικά ύψη έως τις αφέλειες ή τις μακριές φράντζες, ο φετινός χειμώνας σε καλεί να τολμήσεις τις πιο κοντές εκδοχές. 

Είναι άλλωστε γεγονός ότι μετά τα 40 τα μακριά μαλλιά δεν κολακεύουν. Αντίθετα τα κοντά μαλλιά  ή μαλλιά έως τους ώμους θα σε δείχνουν 10 χρόνια νεότερη, χωρίς υπερβολές!  

Αν πάλι τα μακριά μαλλιά είναι το φετίχ σου δώστους λίγη από τη φροντίδα που χρειάζονται με τα κατάλληλα προϊόντα ενυδάτωσης. Μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού, «καθάρισε» τις άκρες τους και κάνε ένα ανέμελε φιλάρισμα.      

Αν πάλι νιώθεις έτοιμη για ριζικές αλλαγές, ένα κοντό «αγορίστικο» κούρεμα σε έντονο ξανθό ασημί ή και σε σκούρες αποχρώσεις θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει έναν άλλο αέρα. 

Συμπλήρωσε αυτή την καλή διάθεση με μια πιο συνολική αλλαγή στη ζωή σου. Μια πιο υγιεινή διατροφή και φυσικά η άσκηση θα σε κάνουν πολύ σύντομα να δείχνεις αλλά κυρίως θα νιώθεις νεότερη και πιο χαρούμενη.