Λευκό, μαύρο, χρυσό και φούξια είναι οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 σύμφωνα με την Chanel.

Η μοναδική Virginie Viard δημιούργησε για μια ακόμη φορά μια ξεχωριστή συλλογή την οποία παρουσίασε στο Grand Palais Éphémère στο Παρίσι, έχοντας και πάλι στο πλευρό της τον Γάλλο καλλιτέχνη Xavier Veilhan, με τον οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν στις συλλογές Haute Couture του Maison’s Fall/Winter 2022/2023 και Spring/Summer 2022.

Υπέροχες δαντέλες, χρυσά μποτάκια και η κλασική γραμμή Α που λατρεύει η Chanel έδωσαν έναν αέρα πολυτέλειας και σε όλες εμάς μια ιδέα για το που θα κινηθεί η μόδα το ερχόμενο καλοκαίρι.
Τα μήκη θα «παίξουν» κι αυτό το καλοκαίρι από τα καυτά μίνι έως τα μάξι με τα ασύμμετρα ή τα αυστηρά φορέματα έως το γόνατο για πιο επαγγελματικές επιλογές.

Το μακιγιάζ του καλοκαιριού θα είναι απλό σε φυσικές αποχρώσεις με το κόκκινο κραγιόν να κυριαρχεί και το ερχόμενο καλοκαίρι για να τονίσει τις ηλιοκαμένες επιδερμίδες. Άλλωστε για όλες υπάρχει μια απόχρωση του κόκκινου που μας ταιριάζει.