Μια μοναδική παράσταση για την ζωή του εκκεντρικού Andy Warhol, του ανθρώπου που άλλαξε την τέχνη του 20ου αιώνα με την pop art, παρουσιάζεται διαδικτυακά από την πλατφόρμα του Δήμου Θεσσαλονίκης e-thessalonikiculture.gr στις 4 Απριλίου στις 21:00.

Η solo performance «My dear Andy» θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Θεατρικές Φωνές της Πόλης 2021», και θα είναι διαθέσιμη έως και τις 20 Απριλίου 2021, δωρεάν.

Ο Andy Warhol, ο βρετανός καλλιτέχνης που έσπασε το ταμπού της μοναδικότητας φτιάχνοντας τέχνη για όλους, την περίφημη pop art, και αποτέλεσε «μαθητής» του Αλέξανδρου Ιόλα, παρουσιάζεται μέσα από την καλλιτεχνική ματιά του σκηνοθέτη Χριστόφορου Αντωνιάδη σε σκηνικά Μαρίας Καβαλιώτη και κοστούμια της Εύας Κανελάκη.

To «My Dear Andy», είναι μια avant-garde solo παράσταση που συνδυάζει την παντομίμα, τον θεατρικό μονόλογο, το εικαστικό δρώμενο και τη διαδραστικότητα. Είναι ένα πολύχρωμο ταξίδι χωρίς φόβο και με περίσσιο πάθος στον μοναδικά  ανατρεπτικό κόσμο του Andy… ενός αγοριού με έντονα παιδικά που αποτυπώθηκαν στην τέχνη του.