Η διατήρηση ενός σφριγηλού και νεανικού προσώπου είναι εφικτή χωρίς να  προϋποθέτει πλέον απαραίτητα επεμβατικές μεθόδους. Φτάνουμε άραγε στο τέλος του botox και του lifting;

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια μεγάλη στροφή στις μη επεμβατικές μεθόδους για την  ανόρθωση του δέρματος, ακριβώς επειδή τα αποτελέσματα τους είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Μια από αυτές, είναι και η θεραπεία με μικρορεύματα που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών γυναικών καθώς καταφέρνει να διεγείρει το κολλαγόνο πετυχαίνοντας σύσφιξη του δέρματος στις ώριμες επιδερμίδες σε σημαντικό βαθμό, που δίνει την αίσθηση ενός κανονικού λίφτινγκ.

Είναι μια ήπια θεραπεία που χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια χαμηλής τάσης για την τόνωση των κυττάρων, των μυών, της τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP) και της διέγερσης του κολλαγόνου του προσώπου.

Μέσα από το ανώδυνο μασάζ που γίνεται στους μύες του προσώπου με ειδική συσκευή, οι έντονες ρυτίδες κυρίως στο μέτωπο λειαίνονται ενώ τα πρηξίματα και οι μαύροι κύκλοι εξαφανίζονται.

Αρχικά τα μικρορεύματα είχαν χρησιμοποιηθεί στην ιατρική για την ανακούφιση του πόνου και σε περιπτώσεις παράλυσης του προσώπου, πριν χρησιμοποιηθούν ως ισχυρή αντιγηραντική θεραπεία.

Είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος και τα αποτελέσματά της είναι ορατά από την πρώτη φορά. Είναι σαν να κάνεις μια μια εντατική γυμναστική στους μύες του προσώπου σου που συσφίγγουν και δείχνουν το πρόσωπό σου φρέσκο και νεανικό. Θα την επέλεγες;