Το 2020 ήταν η χρονιά που πέρασες τον περισσότερο χρόνο από ποτέ μέσα στο σπίτι. Δούλεψες, έπαιξες, διασκέδασες, βίωσες ασφυκτικές καταστάσεις, τσακώθηκες, γιόρτασες γενέθλια, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και το έζησες όσο δεν πάει.

Μήπως λοιπόν είναι ώρα για μικρές αλλαγές, για να ανανεώσεις λίγο τον χώρο και τη διάθεσή σου;

Δεδομένων των οικονομικά σφικτών εποχών δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε υπερβολές. Ένα νέο ριχτάρι στον καναπέ ή την πολυθρόνα, ένα νέο τραπεζομάντηλο, ένα χαλάκι ή μερικά μαξιλάρια μπορούν να κάνουν θαύματα. Φυσικά υπάρχει πάντα η επιλογή της αλλαγής των επιπλών μέσα στο χώρο.

Ορμώμενες κι εμείς από αυτή την ανάγκη αλλαγής, ψάξαμε και βρήκαμε μερικές προσιτές επιλογές ελπίζοντας να σου δώσαμε μια καλή αφορμή για να φτιάξεις τη δική σου διάθεση και των αγαπημένων σου.

Μικρές λεπτομέρειες όπως τα μαξιλάρια, σε έντονα χρώματα και σχέδια δίνουν ένταση και καλή ενέργεια στο χώρο. Αυτές τις μέρες τα μαγαζιά με είδη σπιτιού έχουν καλές εκπτώσεις και μπορείς να βρεις ενδιαφέροντα υφάσματα σε καλές τιμές.

Φτιάξε μια μικρή γωνιά στο καθιστικό σου με τα αγαπημένα σου αντικείμενα. Βάζα, κηροπήγια, βιβλία ή αντικείμενα που έχεις αγοράσεις σε ταξίδια και δημιούργησε το δικό σου σου κόσμο. Βάλε σε μια πολυθρόνα ένα ριχτάρι σε έντονο ζεστό χρώμα, και ένα μαλακό χαλάκι και πέρνα τις ώρες που θέλεις να χαλαρώσεις.

Δεν χρειάζονται πολλά για να αλλάξεις τη διάθεσή σου. Κάνε την αρχή και τα υπόλοιπα θα έρθουν.