Μια πολύ ωραία μουσική βραδιά στο Half Note Jazz Club με το Alexandros Affolter Quintet που αξίζει να παρακολουθήσεις! To «Sinatra with a Twist» είναι ένα νέο μουσικό project του τζαζ περφόρμερ Αλέξανδρου Αφολτέρ και του ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλου.

Ο Αλέξανδρος έχει εμπνευστεί από πολύ μικρή ηλικία από τη φωνή και την έκφραση του Φρανκ Σινάτρα ενώ ο Σεραφείμ ως γνήσιος λάτρης του ρυθμού και του timing του μεγάλου τραγουδιστή, θα θέσει τις βάσεις του ρυθμού στη βραδιά. Μαζί με τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο, Γρηγόρη Θεοδωρίδη στο μπάσο και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, θα παρουσιάσουν μια δική τους jazzy εκδοχή του ρεπερτορίου του Σινάτρα.

Γνωστά κομμάτια όπως τα I’ve Got You Under My Skin, Fly Me To The Moon, My Way, New York, New York, αλλά και λιγότερο διάσημα όπως τα I’m A Fool To Want You και All My Tomorrows, θα ακουστούν μαζί τα αγαπημένα του Σινάτρα, όπως τα One For My Baby και Angel Eyes.

To event θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 στις 21:30, με τιμές εισιτηρίων από 10 ευρώ για όρθιους και 15 ευρώ σε τραπέζι.

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα σε μια από τις πιο αγαπημένες φωνές όλων των εποχών. Μην το χάσεις!