Για τους φίλους της jazz, της swing και όχι μόνο, το Half Note Jazz Club φιλοξενεί για μερικές μοναδικές βραδιές, από τις 28 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, τους μοναδικούς Jive Aces!

Σ’ ένα 7ήμερο πάρτι οι Jive Aces θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα ξεσηκώσουν το κοινό με όμορφες ανεβαστικές μελωδίες.

Η καταιγιστική μουσική των Jive Aces περνά από την big band jazz, jive & swing, αγκαλιάζει το jump blues και το boogie woogie, αγαπά τα «Sinatra style» classic swinging vocals και λατρεύει το rock n roll των 50s.

Το συγκρότημα με την πιο feelgood διάθεση στην Ευρώπη, ξεκίνησε την πορεία του το 1989 στο Ανατολικό Λονδίνο, από την πρωτοβουλία του τραγουδιστή τους Ian Clarkson, του ντράμερ Peter Howell, του μπασίστα Ken Smith αλλά και του σαξοφωνίστα «Big» John Fordham, παίζοντας σε jazz και jive clubs της περιοχής. Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισαν για την εξαιρετική τους χημεία και απίστευτη ενέργεια και τους δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν σ’ όλη την Βρετανία και την Ευρώπη.

Ημέρες & ώρες: Τετάρτη & Πέμπτη 21:30| Παρασκευή 22:30 | Σάββατο 31/12 – 01:00 (μεσάνυχτα)| Κυριακή 01/01 – 21:30| Δευτέρα & Τρίτη 21:30

Τιμές εισιτηρίων: Α Ζώνη 35€ , Β Ζώνη 30€ , Β Ζώνη Εξώστη 30€ (*θέση σε τραπέζι)
Bar Όρθιών 25€
Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό.

Βραδιές γεμάτες μουσική και κέφι! Τι περιμένεις λοιπόν;