Μια υπέροχη ρομαντική κομεντί με τους ανεπανάληπτους Julia Roberts και George Clooney υπόσχεται να σου χαρίσει μια ήρεμη και ευχάριστη βραδιά. Οι δύο οσκαρικοί σταρ συναντιούνται ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά από αρκετό καιρό και αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουν χάσει την χημεία τους.

Έχοντας μάθει από τα δικά τους λάθη προσπαθούν να σώσουν την κόρη τους από το να επαναλάβει τα ίδια λάθη με εκείνους. Αν και χωρισμένοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και ως κλασσικοί γονείς προσπαθούν να διασφαλίσουν την ευτυχία της κόρης τους, που τους ανακοίνωσε ότι παντρεύεται έναν νεαρό που μόλις γνώρισε. Σωστή ή λάθος επιλογή; Και είναι αυτοί οι κατάλληλοι για να την κρίνουν;

Η ιστορία διαδραματίζεται στο εξωτικό Μπαλί με τους πρωταγωνιστές της να διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα.

Αν σου άρεσαν οι ταινίες “Pretty Woman,” “Μια βραδιά στο Notting Hill,” & “Αγάπη Είναι” τότε σίγουρα θα ευχαριστηθείς κ το “Εισιτήριο για τον Παράδεισο”. Ανάλαφρο και διασκεδαστικό θα σε κάνει να ξεχαστείς και να γελάσεις.

Η ταινία προβάλλεται σε διάφορες κινηματογραφικές αίθουσες και στα θερινά σινεμά. Μια πολύ ωραία βραδινή έξοδος για το κλείσιμο της βδομάδας.