Μια πολύ ωραία πρόταση για θερινό σινεμά αυτό το σαββατοκύριακο, η ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού», με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη σε μια συγκλονιστική ερμηνεία. Η ιστορία του Αγίου Νεκταρίου, ενός πρόσφατου σχετικά Αγίου, της ζωής του, της πίστης του και των θαυμάτων του… Η επιρροή του ανθρώπου αυτού σ΄ όσους τον γνώριζαν, οι αδικίες που δέχτηκε και ο τρόπος που αντιμετώπισε ό,τι του έφερνε η ζωή, παράδειγμα προς μίμηση για όλους!

Η ταινία ταξιδεύει τους θεατές από την Αλεξάνδρεια έως την Ελλάδα και την Αίγινα. Στην μονή γυναικών που έχτισε ο ίδιος ο Άγιος Νεκτάριος στην Αίγινα και στο μέρος που άφησε την τελευταία του πνοή. Ένα Άγιος που αναγνωρίστηκε μετά τον θάνατό του. Ένας Άγιος που συκοφαντήθηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους της εκκλησίας, επειδή ήταν ανιδιοτελής και αυθεντικός. Μια ταινία που αναδεικνύει το μήνυμα της αγάπης και της πίστης. Τη δύναμη της ψυχής να ξεπερνάει κάποιος τα εμπόδια που συναντάει στο δρόμο του και να μεταμορφώνει τις αρνητικές εμπειρίες σε θετικές.

Μέσα από την ταινία διακρίνονται οι αξίες της ταπεινότητας, της αφοσίωσης και της ανθρωπιάς. Καθώς επίσης και η δύναμη της συκοφαντίας και τα αποτελέσματα αυτής στη ζωή όσων τη δέχονται. Τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχουν τα ψέματα και τη δυσκολία του να παραδεχτεί κάποιος την αλήθεια και να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η Yelena Popovic, μια διεθνής παραγωγή με πολλούς καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως οι Mickey Rourke, Alexander Petrov, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης & Βασίλης Κουκαλάνι.

Την είδαμε, μας άρεσε και σου την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!