Εχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η ζωή σου σαν πράκτορας μιας μυστικής υπηρεσίας; Πώς θα ήταν να ζούσες διπλή ζωή; Ενδιαφέρουσα ή αγχωτική; Θα ήταν γεμάτη κινδύνους και προκλήσεις ή θα μπορούσες να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να ζήσεις μια πιο ανέμελα;

Στο βιβλίο «Γίνε άτρωτος», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Kaktos, η Εύη Πούμπουρα, μια πρώην ειδική πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας των Η.Π.Α., αναφέρει μερικούς τρόπους για να μπορείς να προστατεύεις τον εαυτό σου, να διαβάζεις τους ανθρώπους γύρω σου καθώς και να επηρεάζεις ζωές άλλων ανθρώπων.

Συνειδητοποιώντας ότι το μόνο αντίδοτο στον φόβο είναι η προθυμία να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου, είναι το πρώτο βήμα στο να γίνεις άτρωτος. Η διανοητική σου συγκρότηση είναι το όπλο σου ενάντια στον φόβο και στον πανικό. Η επιλογή του τρόπου διαχείρισης του φόβου, μια θαρραλέα επιλογή, είναι κάτι που μπορεί να γίνει από τον καθένα. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις κάτι που φοβάσαι είναι η σωστή προετοιμασία. Έχοντας αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια συναντάς στον δρόμο σου.

Μέσα από τις σελίδες αυτού του πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου θα μάθεις τρόπους να χτίσεις μια ασπίδα προστασίας γύρω από τον εαυτό σου, τρόπους να υπερνικήσεις τους φόβους σου και να τους αντιμετωπίσεις, τρόπους να διακρίνεις τι σκέφτεσαι κάποιος που έχεις δίπλα σου και πώς να διατηρείς την ψυχραιμία όταν καταλαβαίνεις ότι ο συνομιλητής σου ψεύδεται.

Θα μάθεις στρατηγικές για το πώς μπορείς να επηρεάσεις κάποιον και να καταλάβεις πότε κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει εσένα, γιατί η επιρροή δεν είναι μονόδρομος! Θα μάθεις να αναγνωρίζεις πότε κάποιος σε εκμεταλλεύεται, σου λέει ψέματα και προσπαθεί να σε χειραγωγήσει. Μπορεί να εκπλαγείς πώς πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και θεωρείς φίλους σου, προσπαθούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου.

Ολοκληρώνοντας αυτό το βιβλίο θα έχεις μια καλύτερη άποψη για το πώς μπορείς να διαχειριστείς αποτελεσματικά τους φόβους σου και πώς να γίνεις πιο δυνατή ως άνθρωπος. Ο φόβος είναι αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής και μαθαίνοντας πώς να τον διαχειρίζεσαι θα σε βοηθήσει να ζήσεις πιο ελεύθερα. Χρήσιμα εργαλεία για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι στη διάθεσή σου για να ανακαλύψεις! Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις να προστατεύεις τον εαυτό σου!