Για άλλη μια χρονιά μια πολύ ωραία διοργάνωση ξεκινάει από αύριο στο κέντρο της Αθήνας. Το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου της πόλης, σε μία σύγχρονη, υπαίθρια-στεγασμένη εγκατάσταση στην Πλατεία Κλαυθμώνος θα περιμένει το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό για να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Το Παζάρι Βιβλίου είναι η θεσμοθετημένη εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και είκοσι επτά έτη, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ! Στο 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.500  τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Το 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024, θα λειτουργεί καθημερινές, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ, από 26 Ιανουαρίου έως και 18 Φεβρουαρίου 2024, με ελεύθερη είσοδο.

Το 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024 διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Ευκαιρία λοιπόν να κάνεις μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να προμηθευτείς αξιόλογα βιβλία για τη βιβλιοθήκη σου! Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στις βιβλιοπροτάσεις μας στη στήλη Book Lovers για να πάρεις ιδέες!