Ξεκίνημα της εβδομάδας με θέατρο! Τώρα που φθινοπώριασε σχετικά, ευκαιρία για να ξεκινήσεις τις θεατρικές σου εξορμήσεις. Κι εμείς ως γνωστοί θεατρόφιλοι, θα σου προτείνουμε διάφορες παραστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η πρόταση μας για αυτήν την εβδομάδα είναι το «Αντίο μαμά», μια κοινωνική παράσταση με την Μαρία Παπαλάμπρου.

Η Αφροδίτη μητέρα και πατέρας μαζί.
Μια απρόσμενη αποκάλυψη έρχεται να ταράξει την καθημερινότητα της.
Φόβος, αμηχανία, ανησυχία, απογοήτευση, λύπη, έκπληξη, θυμός, πανικός, θα την κυριεύσουν.
Υπάρχει λύση στο αδιέξοδο;

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το έργο ξεγυμνώνει μια αλήθεια που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα όλων μας. Ένας μονόλογος για την αγάπη και την συγχώρεση.

Το κείμενο είναι της Τάνια Χαροκόπου, σε σκηνοθεσία/σκηνοθετική επιμέλεια του Λεωνίδα Λοϊζίδη και σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Βασίλη Βασιλειάδη. Την Μαρία Παπαλάμπρου ντύνει ο Οίκος Μόδας Damiano Milano.

Από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Τρίτη στις 21:00, για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αλκμήνη. Η διάρκεια της παράστασης είναι 60′ χωρίς διάλειμμα, οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 13 ευρώ το κανονικό και στα 10 ευρώ το μειωμένο (για φοιτητές, ΑμεΑ, άνεργους, άνω των 65, μαθητές) και η προπώληση γίνεται από τα ticketservices.gr, καθώς και από τα ταμεία του θεάτρου.

Γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις το ΠΣΚ για να βγεις και να διασκεδάσεις! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

Credit κεντρικής φωτογραφίας: Δημήτρης Καφετζής