Σαββατόβραδο στο Ηρώδειο, για μια μοναδική συναυλία με την Αλέκα Κανελλίδου με αγαπημένες μελωδίες. Μαζί της θα βρίσκονται ο Γιάννης Κότσιρας και το Κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή.

Με τα τραγούδια της πλούσιας διαδρομής της, τη βαθιά αισθαντική φωνή και το τζαζ ηχόχρωμα της, έρχεται για να σε ταξιδέψει σε μια μαγική βραδιά  γεμάτη από ερωτικά τραγούδια που έχουν στιγματίσει τις καρδιές μας.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο από το χθες μέχρι σήμερα, για όλους εμάς που ερωτευτήκαμε με την φωνή της, αισθανθήκαμε, αγαπήσαμε και ταυτίσαμε τις ερμηνείες της με αξέχαστες προσωπικές μας στιγμές.

Στη μακρά της διαδρομή συνεργάστηκε με τους πλέον σημαντικούς δημιουργούς της γενιάς της, αλλά και νεότερους συνθέτες και στιχουργούς (Βαγγέλης Παπαθανασίου, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μάριος Τόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κ.α.). Επίσης είχε την τύχη σε πολύ νεαρή ηλικία να συναντηθεί με την αξεπέραστη προσωπικότητα, την Νινή Ζαχά, να τραγουδήσει πολλά τραγούδια της, που γράφτηκαν πάνω στη φωνή, το ταπεραμέντο της και έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Στις εμφανίσεις της αλλά και στη δισκογραφία υπήρχαν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πάντα ένας φόρος τιμής στο ελαφρό τραγούδι της δεκαετίας του ’50, στους καταξιωμένους συνθέτες της εποχής, καθώς και η μεγάλη της αγάπη προς το διεθνές ρεπερτόριο της τζαζ κυρίως σκηνής, επιλέγοντας συνθέσεις των George Gershwin, Cole Porter και πολλών άλλων μύθων της μουσικής.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00 και οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από τα 20 ευρώ.

Μια ωραία πρόταση για το σαββατοκύριακο που έρχεται!