Το κλασσικό έργο της Αγκάθα Κρίστι, μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές της χρονιάς, παρουσιάζεται σε online streaming από το Θέατρο Νέος Ακάδημος. Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ που παίζεται στο West End του Λονδίνου από το 1952 έως σήμερα!

Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια απομονωμένη πανσιόν μιας επαρχίας, την ώρα που το χιόνι πέφτει πυκνό. Οκτώ ήρωες, που όλοι τους κρύβουν ένα μυστικό, βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και επικίνδυνα ψέματα.

Ο φόβος τους κυκλώνει και ένας δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Μια ιστορία εκδίκησης με αιφνιδιαστικές ανατροπές, έξυπνα τεχνάσματα και μια ποντικοπαγίδα που περιμένει το επόμενο θύμα της!

Στην νέα προσαρμογή του έργου, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Κίρκης Καραλή, μια ομάδα οκτώ πρωταγωνιστών (Μαρία Κωνσταντάκη, Ερρίκος Λίτσης, Δανάη Λουκάκη, Ράνια Οικονομίδου, Σήφης Πολυζωίδης, Νίκος Πουρσανίδης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αποστόλης Τότσικας), μεταφέρεται κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, προτού μπουν τα κινητά τηλέφωνα στις ζωές μας, σε μια πανσιόν της ελληνικής επαρχίας.

Και προσοχή… μην αποκαλύψεις το τέλος σε κανέναν!

Από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 και για επιλεγμένες ημέρες και ώρες μέχρι την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, θα είναι διαθέσιμη για να την παρακολουθήσεις. Το εισιτήριό σου μπορείς να το προμηθευτείς από το viva.gr.