Η διατήρηση της νεότητας είναι ένα στοίχημα που μπορείς να κερδίσεις με απλά καθημερινά βήματα, χωρίς απαραίτητα να καταφύγεις σε υπερβολές!

Καλή διατροφή, όχι τσιγάρο, πολύ νερό, ύπνος, άσκηση και διάθεση για ζωή. Σε ότι αφορά την διατροφή, μην ξεχνάς ότι κατά καιρούς ο οργανισμό σου χρειάζεται μια ενίσχυση με βασικές βιταμίνες όπως το σύμπλεγμα της Β, η Α, C, E D οι οποίες, εκτός από τον οργανισμό επιδρούν εντυπωσιακά και στο δέρμα.

Τα τελευταία χρόνια, οι δερματολόγοι έχουν εντυπωσιαστεί από τις ιδιότητες της νιασιναμίδης, μίας από τις οκτώ βιταμίνες Β, που χρειάζεται το σώμα για να διατηρεί την καλή υγεία του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος και των νεφρών.

Η βιταμίνη Β3 βρίσκεται γενικά ως νιασιναμίδη σε προϊόντα όπως το κρέας και τα πουλερικά, αλλά και στους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους, τα δημητριακά και τα πράσινα λαχανικά.

Όμως η νιασιναμίδη εκτός από την συνολική υγεία έχει εντυπωσιακά οφέλη και στην επιδερμίδα.

Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και έχει την ικανότητα να μειώνει τις δυσχρωμίες και να χαρίζει λάμψη στο δέρμα, μέσα από τη μείωση των ορατών πόρων και την παραγωγή κολλαγόνου.

Ενυδατώνει βαθιά και κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, βοηθώντας τα προϊόντα που ήδη χρησιμοποιείς να γίνουν πιο δραστικά.

Τη νιασιμίδη μπορείς να τη βρεις σε μια σειρά από προϊόντα περιποίησης όπως κρέμες και serum αλλά και σε συμπληρώματα διατροφής, τα οποία ενισχύουν την υγεία και την ομορφιά από μέσα προς τα έξω.

Όμως και τα προϊόντα ομορφιάς έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.