Το αριστούργημα του κλασσικού χορού, «Η Λίμνη των Κύκνων», παρουσιάζεται σε online streaming από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. To Russian Ballet Theater, ένα από τα διασημότερα της Μόσχας, σε μεταφέρει σ’ έναν μαγικό κόσμο, όπου το καλό μάχεται με το κακό και η αγάπη με την προδοσία και την απόγνωση.

Η Λίμνη των Κύκνων, η πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού, είναι το μπαλέτο, το οποίο διαχρονικά συναρπάζει και γοητεύει το κοινό. Συνδυάζει την μαγεία, το τραγικό και το ειδύλλιο, τον ρομαντισμό, την αγάπη και την εξαπάτηση με έναν μοναδικό τρόπο. Την ίδια στιγμή αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση στην καριέρα των χορευτών, αφού οι δεξιοτεχνικές ικανότητες και ο λυρισμός που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη ερμηνεία του, είναι σχεδόν πέρα από τα ανθρώπινα όρια. Παράλληλα, πρόκειται για ένα αυτόνομο μουσικό έργο μεγάλων ερμηνευτικών απαιτήσεων, με αγαπημένες μελωδίες που αιχμαλωτίζουν και σαγηνεύουν τις αισθήσεις.

Η προβολή θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, και η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ από το viva.gr.