Γεύσεις, μυρωδιές και χρώμα από τις κουζίνες  του κόσμου φέρνει και φέτος το Athens Street Food Festival στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι τις Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές του Μαΐου, στις 13-15, 20-22 και 27-29 Μαΐου 2022.

Το «φαγητό του δρόμου» από τις «κρυμμένες» γειτονιές του Μεξικό, της Ιαπωνίας, της Βραζιλία, της Τζαμάικα, από την Πολυνησία, την Κορέα, έως την Αργεντινή και τη Μέση Ανατολή, φτάνει στην Αθήνα και σε καλεί να το ανακαλύψεις και να γευτείς τις ιδιαίτερες νότες του.

Ένα ταξίδι στον κόσμο του φαγητού, όπου εξωτικά μπαχαρικά αναμειγνύονται με τις γνωστές ελληνικές μυρωδιές και δημιουργούν ένα πολύχρωμο πολυπολιτισμικό γευστικό μωσαϊκό.

Ιδιαίτερες συνταγές που ίσως δεν έχεις γευτεί και ανακαλύψει μπορείς να τις βρεις στο Athens Street Food Festival που κανείς δεν μένει πεινασμένος καθώς ανάμεσα στις πολλές επιλογές, υπάρχουν και vegetarian και vegan προτάσεις.

Αν πάλι είσαι λάτρης των γλυκών και των παγωτών, προετοιμάσου για μεγάλο φαγοπότι! Μετά μουσικής φυσικά από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης που ειδικεύονται στα πάρτι!

Γιατί στην ουσία αυτό είναι το φεστιβάλ. Ένα γευστικό πάρτι που έχει εξελιχθεί από το 2016 που άρχισε έως σήμερα σε κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για την πόλη.

Credits φωτογραφιών: Athens Street Food Festival