Αν δεν έχεις ήδη κανονίσει κάτι ιδιαίτερο για απόψε το βράδυ, τότε σου προτείνουμε να πας μια βόλτα μέχρι το Μουσείο της Ακρόπολης. Μια ιδιαίτερη βραδιά που θα περιλαμβάνει μια ξενάγηση με θέμα την αρχαία διατροφή και γεύμα στο εστιατόριο του μουσείου.

Κρασί, το δώρο του Διονύσου! Αλήθεια, ποια ήταν η σχέση των αρχαίων Αθηναίων με το κρασί; Πώς το έπιναν και με τι το συνόδευαν; Αλλά και γενικότερα, τι περιελάμβανε η διατροφή τους; Ποια προϊόντα ήταν τοπικά και ποια εισαγόμενα; Και τι ρόλο είχαν στη θρησκευτική ζωή της πόλης; Σε αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απαντούν οι αρχαιολόγοι του Μουσείου Ακρόπολης σε μια διαφορετική περιήγηση στις συλλογές του.

Μία μοναδική εμπειρία που ολοκληρώνεται στο εστιατόριο του δευτέρου ορόφου με θέα την Ακρόπολη, με ένα γεύμα παρασκευασμένο ειδικά για την περίσταση και γευσιγνωσία κρασιού με την υποστήριξη του Κτήματος Γεροβασιλείου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Athens City Festival, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων.

Τι περιμένεις λοιπόν; Πήγαινε να απολαύσεις ένα διαφορετικό γεύμα…