Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να «επενδύσεις» στην αγορά μιας ενυδατικής κρέμας ή λοσιόν σώματος με ακριβό … άρωμα! 

Κάτι η ζέστη που κάνει επιτακτική την ανάγκη συνεχούς ενυδάτωσης του δέρματος, κάτι τα αρώματα, που πολλές φορές γίνονται βαριά κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, η επιλογή της λοσιόν είναι ιδανική.  

Μια τέτοια επιλογή έκανα κι εγώ πριν από μερικές ημέρες και μπορώ πλέον να σου πω, ότι ήταν η πιο value for money αγορά που έκανα αυτό το καλοκαίρι και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σου.

Αντί για ένα πολύ ακριβό άρωμα που ήθελα αυτό το καλοκαίρι, προτίμησα να αγοράσω το body lotion της γνωστής (αγαπημένης μου) μάρκας αρωμάτων, έχοντας διπλό κέρδος. Και πλούσια ενυδατική λοσιόν και το αγαπημένο μου άρωμα που ήθελα μια περιουσία να αγοράσω. 

Η λοσιόν στο 1/3 της τιμής του αρώματος είχε καλύτερο αποτέλεσμα γιατί μένει περισσότερο στο δέρμα καθώς δεν αλλοιώνεται από τον καύσωνα που βιώνουμε αυτό το διάστημα και προσφέρει βελούδινη υφή στο δέρμα που «διψά» από τη ζέστη. 

Αν λοιπόν υπολογίζεις να αγοράσεις και μια λοσιόν δέρματος κι ένα άρωμα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, σκέψου την εναλλακτική επιλογή της λοσιόν με το αγαπημένο σου άρωμα!