Θες να ξεφύγεις για λίγο από την ρουτίνα και την καθημερινότητα και να αλλάξεις παραστάσεις; Πόσο σε καταλαβαίνουμε! Τώρα που οι έξοδοι, τα πάρτι και οι συναντήσεις είναι «απαγορευμένα», κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και βρες καταφύγιο, έστω και προσωρινό, στις τηλεοπτικές σειρές!

Εμείς παρακολουθήσαμε και ξεχωρίσαμε 6 σειρές, με έρωτες, ακλόνητες γυναικείες φιλίες και έντονη δράση από την πλατφόρμα του Netflix για τα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου!

Lupin
Από τις περιπέτειες του Arsene Lupin, ο ευγενής λωποδύτης Assane Diop θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του για μια αδικία που προκάλεσε μια πλούσια οικογένεια.
Μία δημοφιλής σειρά μυστηρίου και παραπλάνησης στην όμορφη πόλη του Παρισιού που θα σε καθηλώσει!

Tiny Pretty Things
Όταν μια επίθεση καταστρέφει την πιο λαμπρή μαθήτρια σε μια ελίτ σχολή μπαλέτου, η αντικαταστάτριά της μπαίνει σε έναν κόσμο ψεμάτων, προδοσίας κι ανελέητου ανταγωνισμού.
Οι ίντριγκες και τα πάθη δεν σταματούν ποτέ! Κάποιες φορές ούτε και τα εγκλήματα!

Invisible City
Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ένας άντρας ανακαλύπτει μυθικά πλάσματα που ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους, τα οποία έχουν το κλειδί για το μυστηριώδες παρελθόν του.
Κάποιες φορές οι θρύλοι έχουν και μια δόση αλήθειας…

Capitani
Σ’ ένα χωριό του Λουξεμβούργου όπου όλοι κρατούν μυστικά, ο σκληρός επιθεωρητής Luc Capitani ερευνά τον ύποπτο θάνατο ενός 15χρονου κοριτσιού.
Στις μικρές κοινότητες όλοι γνωρίζονται και θεωρητικά δεν έχουν μυστικά… Ισχύει όμως κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα;

Bridgeton
Τα οκτώ αδέλφια της οικογένειας Bridgeton αναζητούν την αγάπη και την ευτυχία στην υψηλή κοινωνία του Λονδίνου. Εμπνευσμένο από τα επιτυχημένα βιβλία της Julia Quinn.
Έρωτες και πάθη σε μία σειρά άλλης εποχής!

Firefire Lane
Οι κολλητές Tully και Kate στηρίζουν η μία την άλλη σε όμορφες και άσχημες στιγμές, χάρη σε μια ακλόνητη σχέση που τις ενώνει από την εφηβεία έως τα σαράντα τους.
Η γυναικεία δύναμη σ όλο της το μεγαλείο!

Σαββατοκύριακο που γιορτάζουμε τον έρωτα… διάλεξε μια ωραία σειρά και απόλαυσέ την με την αγαπημένη σου συντροφιά! Happy watching!