Η Michelle Obama είναι μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο. Θα μπορούσε να είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα, γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ καθώς ο Joe Biden  είχε ζητήσει από εκείνη να σταθεί δίπλα του πριν από την Kamalla Harris. Όμως ο Λευκός Οίκος δεν είναι πια γι’ αυτήν. Προτιμά το ανοικτό πεδίο της τηλεόρασης για να κάνει πράγματα που της αρέσουν και τη διασκεδάζουν. Μετά το best seller βιβλίο της «Becoming» και μια σειρά από podcast στα οποία μιλά με μέλη της οικογένεια της, τώρα ετοιμάζει κάτι νέο!

Σε συνεργασία με το Netflix ξεκινά στις 16 Μαρτίου μια μαγειρική εκπομπή για παιδιά, με τίτλο «Waffles + Mochi» και συμπαρουσιαστές δύο αξιολάτρευτες κούκλες. Μαζί θα ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για να γνωρίσουν τις κουζίνες διαφορετικών χωρών, να ανακαλύψουν νέα υλικά και συνταγές,  να μαγειρέψουν και φυσικά να φάνε.

Η Michelle έκανε γνωστά τα σχέδια της στο Instagram συστήνοντάς μας στον Waffles και τον Mochi που θα είναι συνοδοιπόροι στις περιπέτειες της.

«Τα παιδιά θα τους λατρέψουν, και οι ενήλικες θα το καταδιασκεδάσουν καθώς θα δίνουμε συμβουλές για την κουζίνα» Η Michell έχει ξεκινήσει από τότε που ήταν στον Λευκό Οίκο μια προσπάθεια να εκπαιδεύσει τα παιδιά ώστε να τρέφονται σωστά και  να έχουν καλή υγεία. Μέσα από μια καμπάνια ενημέρωσης στα σχολεία προσφέρει καθημερινά χιλιάδες υγιεινά γεύμα ώστε να αλλάξει την διατροφική κουλτούρα των παιδιών, κάτι που όπως λέει θα ήθελε να είχαν μάθει και οι κόρες της στο σχολείο .

«Γνωρίζω ότι αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τόσες πολλές οικογένειες και ελπίζω ότι αυτή η υπέροχη σειρά μπορεί να φέρει λίγο φως και γέλιο σε σπίτια σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εκπομπής να βοηθάει τις οικογένειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συνεργάτες μας στο @PHAnews για να προσφέρουμε φρέσκα υλικά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη τη χώρα, ώστε να μπορούν να μαγειρεύουν στο σπίτι» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Γιατί το καλό πρέπει να επιστρέφει στην κοινωνία!