Το γέλιο είναι απαραίτητο μέρος της ζωής μας και έτσι σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε μερικές ξεκαρδιστικές κωμωδίες για τα βράδια σου, και όχι μόνο! Είτε με παρέα είτε μόνη σου, βάλε τις ταινίες αυτές σε μια μεγάλη οθόνη και άφησε τον εαυτό σου να χαλαρώσει, να ξεχαστεί και να γελάσει!

Quo Vado? (Πού Πάω Θεέ μου;)

Αν θέλεις να γελάσεις αυτή είναι η ταινία που πρέπει να δεις! Ιταλική κωμωδία που θυμίζει όμως πολύ και τις δικές μας καταστάσεις, ειδικά με τον δημόσιο τομέα.
Ένας Ιταλός που είχε όνειρο από παιδί να γίνει δημόσιος υπάλληλος θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει τη θέση του στο Δημόσιο.

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? & Qu’est-ce qu’on a encore fait au Bon Dieu? (Θεέ μου τι σου κάναμε; & 2)

Μια γαλλική οικογενειακή κωμωδία εις διπλούν για τη συνέχεια…
H Mαρί και ο Κλοντ Βερνέιγ είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι της μεσοαστικής γαλλικής κοινωνίας, που έχουν τέσσερις υπέροχες κόρες. Οι τρεις από αυτές, η Ιζαμπέλ, η Οντίλ και η Σεγκολέν, έχουν παντρευτεί ξένους γαμπρούς. Όταν η τέταρτη, η Λορ, τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Σάρλ, οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι! Ένας γαλλικός παραδοσιακός γάμος επιτέλους! Η Λορ όμως έχει παραλείψει μία σημαντική λεπτομέρεια… ο Σάρλ είναι από την Αφρική. Ξεκαρδιστικές σκηνές με τη Μαρί να έχει πέσει σε κατάθλιψη και τον Κλοντ να προσπαθεί να σαμποτάρει το γάμο. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Και πέντε χρόνια η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Αυτή τη φορά, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Si Yo Fuera Rico (Όταν έγινα πλούσιος)

Η επομένη κωμωδία έρχεται από την Ισπανία!
Άνεργος κι έτοιμος να χωρίσει με τη γυναίκα που αγαπάει, η οποία φλερτάρει μ’ έναν παλιό του συμμαθητή, ο Σάντι κερδίζει 20 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο. Για να μη μοιραστεί τα χρήματα, αρχίζει να κάνει διπλή ζωή μέχρι να βγει το διαζύγιο, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνα δύσκολο.

It’s Complitated (Είναι Μπερδεμένο)

Μια κλασική επιλογή για το φινάλε του σημερινού αφιερώματος στις κωμωδίες, το «It’s Complicated»! Οι καταπληκτικές ερμηνείες των Meryl Streep, Steve Martin και Alek Baldwin θα σε κάνουν σίγουρα να γελάσεις και να σκεφτείς τις σχέσεις σου! Μια ταινία που μας δείχνει ότι ο έρωτας μπορεί να είναι παρών σε κάθε ηλικία!

Η φλόγα ενός ζευγαριού αναζωπυρώνεται στην τελετή αποφοίτησης του γιού τους. Αλλά το όλο θέμα είναι λίγο μπερδεμένο καθώς είναι χωρισμένοι και ο πρώην σύζυγος έχει ξαναπαντρευτεί!

Απόλαυση, χαλάρωση και πολύ γέλιο για υπέροχες στιγμές!