Παρέα με το πρωινό καφεδάκι έρχονται και οι πρώτες αναπολήσεις και τα νέα σχέδια για το 2022. Ένας καινούργιος χρόνος στη διάθεσή σου για να κάνεις πράγματα που επιθυμείς και να κατακτήσεις όνειρα κι επιθυμίες.

Φτιάχνοντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι σου θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις όμορφα αυτή τη χρονιά. Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της μέρας στον εαυτό σου, κάνοντας ότι σε ευχαριστεί, από ένα χαλαρωτικό beaute ομορφιάς μέχρι χορεύοντας στο σαλόνι σου τα αγαπημένα σου κομμάτια. Μπορείς να ντυθείς στα λευκά για να καλωσορίσεις την ηρεμία και την αρμονία στη ζωή σου.

Διώξε τις αρνητικές σκέψεις και προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα με μια πιο θετική οπτική από εδώ και μπρος. Ακόμα και τυχόν αποτυχίες μπορείς να τις μεταμορφώσεις σε θετικές εμπειρίες και μαθήματα ζωής.

Πάρε τηλέφωνο αγαπημένα σου πρόσωπα και μίλα μαζί τους ή ακόμα καλύτερα επισκέψου τους. Μπορεί η κίνησή σου αυτή να τους δώσει απρόσμενη χαρά και να γεμίσει και σένα με αισιοδοξία κι ελπίδα. Μην απομονώνεσαι στον εαυτό σου (όσο κι αν πιστεύεις ότι αυτό χρειάζεσαι) και άσε την ανθρώπινη επαφή να κάνει το θαύμα της!

Βάλε τον διαλογισμό στην καθημερινότητά σου και μάθε να εκτιμάς τα μικρά πράγματα, που ίσως να θεωρείς δεδομένα. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα είσαι πιο ήρεμη και πιο ευτυχισμένη και θα μπορέσεις να διαπρέψεις σ’ ότι ενδιαφέρει πραγματικά.

Δημιούργησε μια λίστα με πράγματα που θα ήθελες να κάνεις το 2022, είτε αυτό είναι ένα ταξίδι στην Κούβα, η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή ακόμα και η συγγραφή ενός μυθιστορήματος. Γράψε τις επιθυμίες σου και βάλτες κάπου που θα τις βλέπεις κάθε μέρα, ώστε να μην τις ξεχνάς. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα φέτος και μην τα αναβάλλεις άλλο!

Το WomensLife σου εύχεται μια πολύ όμορφη χρονιά, με υγεία, αγάπη, ευτυχία κι επιτυχία σ΄ όλους τους τομείς της ζωής σου!

mia-kainourgia-xronia-xekinaei-2