Οι τσάντες, είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών. Μεγάλες ή μικρές, δερμάτινες ή με ύφασμα, με μοντέρνα γεωμετρικά μοτίβα και φλοράλ, δεν υπάρχει γυναίκα χωρίς τη μικρή ή μεγάλη συλλογή της για την οποία έχει ξοδέψει μια μικρή (!) περιουσία.

Μια καλή τσάντα και ένα ωραίο πανωφόρι άλλωστε, κάνει το ντύσιμό σου να δείχνει ακριβό ακόμη και εάν πρόκειται για ένα ταπεινό τζιν.

Πόσες φορές όμως δεν έχεις «χαζέψει» όλες αυτές τις υπέροχες αλλά απλησίαστα ακριβές τσάντες των μεγάλων οίκων, που θέλεις μια μεγάλη (!) περιουσία για να τις αποκτήσεις;

Μπορεί η εποχή να μην επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες, όμως το να θαυμάζεις είναι προσιτό και ακίνδυνο!

Η τάση φέτος τον χειμώνα, κρατά σε περίοπτη θέση τις δερμάτινες μικρές  τσάντες με χρυσές αλυσίδες, κουμπώματα και άλλες λεπτομέρειες ενώ τα κρόσσια είναι η απόλυτη μόδα.

Το μαύρο παραμένει ένα υπέροχα διαχρονικό χρώμα όμως φέτος οι nude αποχρώσεις του ροζ και του σάπιου μήλου αναδεικνύουν πολύ καλύτερα τα σχέδια και τα φλοράλ που κυριαρχούν και το χειμώνα.

Ο Dior έχει επενδύσει πολύ στο φλοράλ σε μικρές και μεγαλύτερες τσάντες, με εντυπωσιακά χρώματα όπως πράσινο, μπλε και φούξια και είναι πραγματικά λατρεμένες.

Οι τσάντες που φοριούνται ως ζώνη στη μέση διατήρησαν την παρουσία τους και φέτος. Μικρές και ιδιαίτερα βολικές είναι ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ δεν λείπουν και οι έντονες αποχρώσεις του κόκκινου και του μπλε που τόσο αγαπά η Prada και ο Valentino ενώ η Stella McCartney τα συνδυάζει όλα σε ένα!

Και καθώς οι γιορτές πέρασαν χωρίς δώρα φέτος, δικαιούσαι ένα καλό (!) δώρο απλά για σένα!