Από σήμερα ανοίγουν τα θερινά και open air σινεμά της πόλης μας, μια υπέροχη πρόταση για έξοδο και διασκέδαση. Μια διέξοδος που μας είχε λείψει και περιμέναμε με ανυπομονησία για να αφήσουμε πίσω μας την κλεισούρα του χειμώνα.

Πάνω από 20 σινεμά έχουν ήδη ανοίξει τις πόρτες τους και σε περιμένουν να τα επισκεφτείς. Με καινούργιες ταινίες και προτάσεις για όλα τα γούστα σίγουρα θα βρεις κάτι της αρεσκείας σου να παρακολουθήσεις.

Με το σαββατοκύριακο εν όψει, μπορείς να συνδυάσεις μια ωραία ταινία με το απαραίτητο ποπ κορν και μπυρίτσα, και μετά ένα ποτάκι στην ευρύτερη περιοχή που θα βρίσκεσαι. Παρέα με τα θερινά σινεμά έχουν ανοίξει και πολλές από τις ταράτσες της πόλης, με διάφορες προτάσεις για φαγητό και ποτό που αξίζει να ανακαλύψεις.

Τα δικά αγαπημένα θερινά που θα επισκεφτούμε άμεσα είναι το Cine Flisvos και το Cine Θησείον, δύο ξεχωριστές επιλογές, η μία για τους λάτρεις της θάλασσας (να απολαμβάνεις ταινίες αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο) και η άλλη κλασσική και αγαπημένη επιλογή στο κέντρο απολαμβάνοντας τη θέα της Ακρόπολης.

Με μια γρήγορη ματιά, έχουν ήδη ανοίξει τα Παλάς στο Παγκράτι, Cine Άνεσις στους Αμπελόκηπους, Αελλώ και Τριανόν στην Πατησίων, Αριάν στη Γλυφάδα, Αίγλη και Αλεξάνδρα στο Χαλάνδρι, Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή, Μίμης Φωτόπουλος στο Μαρούσι, Άλσος στη Νέα Φιλαδέλφεια, Σινέ Γαλάτσι και Αττικόν Άλσος στο Γαλάτσι, Σινέ Γέρακας, Σινέ Παλλήνη, Κοραλί Cinemax και Ορφέας στη Σαρωνίδα, Φλερύ στην Καλλιθέα. Σινέ Νίκαια και Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανοίξουν και περισσότερα, καθώς αυτή είναι μόνο η αρχή.

Τι περιμένεις λοιπόν; Κανόνισε με την παρέα σου και εξερεύνησε καινούργια ή και παλιά αγαπημένα κινηματογραφικά μέρη!

Credits κεντρικής φωτογραφίας: Cine Flisvos