Εχεις στην οικογένεια κανένα πρωτάκι ή νηπιάκι που είναι στη φάση να μάθει την αλφαβήτα; Τότε σου έχουμε μια υπέροχη πρόταση από το The Book Project, με τίτλο «Το αλφαβητάρι που γελά». Η Μεταξία Φωτίου με πολύ δημιουργικά και ευχάριστα ποιηματάκια δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν την αλφαβήτα παίζοντας.

Κάθε γράμμα και μια ξεχωριστή ιστορία, με διαφορετικές εικόνες που περιμένουν το κάθε παιδάκι να τις γεμίσει με χρώματα της επιλογής του. Γράμματα μεγάλα και ευανάγνωστα, ιδανικά και για παιδιά που μόλις έχουν αρχίσει να διαβάζουν μόνα τους.

Με λυρικότητα και συνειρμό τα παιδιά μπορούν να μάθουν τα γράμματα, να διαβάσουν, να χρωματίσουν εικόνες και διασκεδάσουν φτιάχνοντας ιστορίες. Ειδικά για μικρούς μαθητές που ίσως δυσκολεύονται λίγο, το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα στα χεράκια τους!

Στην τελευταία σελίδα ένα υπέροχο ποιημάτακι που συνοψίζει όλα τα γράμματα της αλφαβήτας και κάνει τη μάθηση ευχάριστη και δημιουργική, έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.

Ένα βιβλιαράκι ιδανικό για όσα παιδάκια τώρα ξεκινάνε να μαθαίνουν τη γραφή, αλλά και για λίγο μεγαλύτερα που μπορούν να κάνουν μια επανάληψη με ευχάριστο τρόπο, ζωγραφίζοντας και γιατί όχι και διαβάζοντας μόνα τους τα μικρά κειμενάκια που συνοδεύουν κάθε γραμματάκι.

Μπορείς να το προμηθευτείς άμεσα από τον εκδοτικό οίκο, καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.