Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς βγαίνει σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες, με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga, η οποία φαίνεται να έχει βάλει για τα καλά «υποψηφιότητα» για τα φετινά Oscar.

Ο Ridley Scott σκηνοθετεί την ιστορία της πολύκροτης δίκης της Patrizia Reggiani που δολοφόνησε τον Mauricio Gucci, τον κληρονόμο της μεγάλης δυναστείας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και πριν κάποιους μήνες, στα γυρίσματα της ταινίας, πρόκειται για μια πραγματικά, τραγική ιστορία.

Προδοσία, ιντριγκες και θάνατος, έρωτες και πάθη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια χολιγουντιανή παραγωγή. Ο όμορφος φαινομενικά κόσμος της μόδας μας δείχνει την «άσχημη» πλευρά του.

Η μεταμόρφωση του Jared Leto δεν πέρασε απαρατήρητη απ’ τους κριτικούς, καθώς έγινε πραγματικά αγνώριστος για το ρόλο του Πάολο, ενώ ο μοναδικός Al Pacino στελεχώνει το καστ δίνοντας τον δικό του αέρα όπως και η Salma Hawek στο ρόλο ενός μέντιουμ, που προβλέπει το τραγικό μέλλον σε μια από τις πιο υστερικές στιγμές της ταινίας.

Αν και η ταινία είναι διάρκειας, 2 ωρών και 37 λεπτών, είναι μια ωραία κινηματογραφική πρόταση που αξίζει να παρακολουθήσεις!