Το να φτάνεις σ’ ένα σημείο στη ζωή, που να έχεις κατακτήσει τη δύναμη να εκφράζεις δημόσια την άποψη σου και να υπερασπίζεσαι τη στάση ζωής σου, είναι κατόρθωμα. Πόσο μάλλον στον ανταγωνιστικό χώρο του Χόλυγουντ που μια λάθος θέση ή μια παρεξηγημένη δήλωση μπορεί να καταστρέψει μια καριέρα που χτίζεις χρόνια.

Η Keira Knightley φαίνεται ότι έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Απόλυτα απενοχοποιημένη, δε φοβήθηκε ποτέ να μιλήσει ανοικτά για τις προσωπικές της επιλογές. Στη νέα της συνέντευξη στο βρετανικό Harpers Bazaar κάνει ένα βήμα παραπάνω και μιλά για την αυτοπεποίθηση που έρχεται με τα χρόνια, για το πως αντιμετωπίζει την κριτική που δέχεται συχνά και φυσικά για την αγάπη και την ομορφιά.

7 μαθήματα ζωής!

  • Η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει μαζί μoυ. Δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό όμως υποθέτω ότι οφείλεται στο ότι έχω ζήσει πολλά και έχω περάσει ήδη από τα ψηλά και τα χαμηλά κάτι, που με έχει κάνει να έχω μια καλύτερη αίσθηση του εαυτού μου.

  • Είναι βασικό να καταλάβεις ότι ποτέ δεν πρόκειται να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Αυτό είναι αδύνατο. Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή είναι να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, να αξιολογείς τις προτεραιότητές σου και… σε όποιον αρέσει.
  • Κάνε αυτό που σου αρέσει, αυτό που σε ευχαριστεί και θα νιώθεις καλύτερα και πιο όμορφη.
  • Φόρα ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα ακόμη κι αν είναι συνεχώς τα ίδια ρούχα ή τα ίδια χρώματα.
  • Η πιο σημαντική συμβουλή ομορφιάς είναι να καθαρίζεις το πρόσωπό σου το βράδυ.
  • Δεν χρειάζεται να είσαι πάντα τέλεια. Οι ατέλειες είναι αυτό που σε κάνουν μοναδική.
  • Η επιτυχία είναι ένα αστείο πράγμα. Μπορείς να είσαι απίστευτα επιτυχημένος και να μην νιώθεις ότι είσαι.
    Η επιτυχία είναι διαφορετική για όλους. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.

Εμπνεύσου κι εσύ και ακολούθησε ότι σου ταιριάζει στη δική σου ζωή!