Πολλές από εμάς όσο μεγαλώνουμε θέλουμε ένα προσεγμένο και διακριτικό μακιγιάζ για την καθημερινότητά μας. Ένα σημείο του προσώπου που προσελκύει τα βλέμματα είναι και τα χείλη. Η τάση της φυσικότητας συνεχίζεται και σίγουρα τα φυσικά, προσεγμένα χείλη δεν ξεφεύγουν του κανόνα.

Μια all time κλασσική επιλογή λοιπόν για σένα είναι τα nude χείλη, που θα σε κάνουν να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη, χωρίς υπερβολές. Πώς μπορείς να τα πετύχεις;

Εκτός από το κραγιόν που χρησιμοποιείς χρειάζεσαι κι ένα μολύβι χειλών ίδιας απόχρωσης με το κραγιόν σου ή ελαφρώς πιο σκούρο για να αναδείξεις τα χείλη σου. Για τελείως φυσικό αποτέλεσμα συστήνεται να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι χειλιών ακριβώς στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου.

Γεμίζεις τα χείλη σου σχεδιάζοντας πάνω στο περίγραμμά τους ή ελαφρώς εκτός περιγράμματος, γεμίζεις τις άκρες και μετά προσθέτεις χρώμα με το κραγιόν σου.

Για όσες θέλουν να έχουν μια μικρή διαφορά στα χείλη τους, τότε πρέπει το μολύβι να είναι ελαφρώς σε μια πιο σκούρα απόχρωση και να ταμπονάρεις απαλά τα χείλη σου ώστε να αναμιχθεί το μολύβι με το κραγιόν που χρησιμοποιείς και να δείχνει ένα ενιαίο αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να προσθέσεις λίγη λάμψη στο κέντρο των χειλιών σου τότε αυτό γίνεται εύκολα μ’ ένα διάφανο lip gloss της επιλογής σου.

Οπότε, μην ξεχνάς να έχεις πάντα ένα μολύβι χειλιών στο νεσεσέρ σου για να τονίζεις τα χείλια σου όταν χρειάζεται, ώστε να έχεις πάντα ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο! Μικρά μυστικά για να δείχνεις πάντα όμορφη και περιποιημένη.