Πόσο απενεχοποιημένη είσαι όσον αφορά το σεξ;

Αισθάνεσαι άνετα να συζητήσεις το τι θέλεις και τι σου αρέσει στο σεξ με τον σύντροφό σου ή απλά ακολουθείς τα θέλω του; 

Αν σκέφτεσαι, ότι θα ήθελες να δοκιμάσεις κάτι νέο ή ότι κάτι δεν σου αρέσει, αλλά φοβάσαι τι θα σκεφτεί ο άλλος για σένα, τότε κάτι πρέπει να αλλάξεις.

Μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην ουσιαστική επικοινωνία σε όλους τους τομείς, και σ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το σεξ.

Μπορεί λόγω ηλικίας ή κάποιων προβλημάτων υγείας να μην μπορείς να κάνεις ότι έκανες στα νιάτα σου ή να μην έχεις τις ίδιες αντοχές. Δεν πειράζει, αυτό συμβαίνει σ’ όλους! 

Δεν είσαι η μόνη, που βλέπεις αλλαγές στο σώμα σου και που αισθάνεσαι άσχημα. Ο χρόνος που περνάει, πάντα αφήνει τα σημάδια του σε όλους, όχι μόνο σε σένα. Να το θυμάσαι αυτό! Το να αποδεχτείς το σώμα σου όπως είναι και να το αγαπήσεις είναι το κλειδί! Αν εσύ νιώθεις καλά, τότε κανείς δεν θα μπορέσει να σε κάνει να αισθανθείς άσχημα η να σε γεμίσει αμφιβολίες. Αυτή είσαι και σ’ όποιον αρέσεις!

Βρες το θάρρος και μιλά ειλικρινά με το σύντροφό σου και χαμένη δεν θα βγεις!

Μια συζήτηση χωρίς ταμπού με τον άνθρωπο σου, για το τι θέλεις, τι σου αρέσει, τι δεν σου αρέσει, τι θα ήθελες να δοκιμάσεις και αντίστοιχα να ακούσεις και τα δικά του θέλω μπορεί να εκτοξεύσει τη σχέση σας σε άλλα επίπεδα.

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να υπάρχει θέληση και κατανόηση! Τόλμησε το!