Είτε επιλέξεις να περάσεις το Πάσχα σε κάποιο χωριό, νησί ή στην πόλη, σου ευχόμαστε ολόψυχα να περάσεις πολύ όμορφα, παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα! Μέρες συγχώρεσης, αγάπης και αλληλεγγύης που σε κάνουν να σκεφτείς λίγο καλύτερα τις πράξεις σου, τους ανθρώπους γύρω σου και γενικά να αναλογιστείς τα σημαντικά στη ζωή σου.

Το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, το φως της Ανάστασης, θα γαληνέψει την ψυχή σου και θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με μεγαλύτερη ηρεμία. Οι λαμπάδες που μεταφέρουν το άγιο φως σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, ένα μήνυμα ελπίδας κι αγάπης.

Αν δεν πρόλαβες μες στη βδομάδα να ετοιμάσεις τα γλυκά και τα κόκκινα αυγά, μπορείς να τα φτιάξεις το Μεγάλο Σάββατο. Δες τα άρθρα που έχουμε ανεβάσει και βρες εύκολες και νόστιμες συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Και μην ξεχνάς ότι το Πάσχα είναι γιορτή, γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσεις να στολίσεις όμορφα το πασχαλινό σου τραπέζι και να το εμπλουτίσεις με φαγητά, εδέσματα και ποτά που ταιριάζουν στην ημέρα. Για όσους προσέχουν λιγάκι παραπάνω, υπάρχουν μερικές απλές συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τα διατροφή σου σε φυσιολογικά επίπεδα, για να χαρείς την ημέρα χωρίς περιττό άγχος.

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!