Ενα ακόμα διαφορετικό Πάσχα και μια αλλιώτικη Ανάσταση που όμως στέλνει το ίδιο δυνατό μήνυμα! Το φως της Ανάστασης, που φέρνει την Ανάσταση στη ζωή και την ψυχή σε καθένα από εμάς, όπως ο ίδιος την ορίζει και διώχνει το περιττό βάρος και τις όποιες φαινομενικές δυσκολίες.

Όλα παίρνουν μια άλλη μορφή, ξεπερνιούνται (δεν ξεχνιούνται!) και νέα ξεκινήματα αρχίζουν! Ας βάλουμε την αγάπη ως βασικό άξονα στη ζωή μας και τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά. Η αγάπη για τους δικούς μας ανθρώπους, για τους συνανθρώπους μας, για τον ίδιο μας τον εαυτό είναι η κινητήριος δύναμη για την αλλαγή που επιθυμούμε.

Μια ιδιαίτερη ημέρα νίκης της ζωής! Μια μέρα που η ζωή υπερτερεί του θανάτου, και γι’ αυτό πρέπει να γιορτάζεται ουσιαστικά! Νίκη της ελπίδας, της πίστης και της αφθαρσίας! Νίκη του ανθρώπου!
Πρέπει να αντιστέκεσαι, να πολεμάς για τα πιστεύω σου και να ελπίζεις! Γιατί ακόμα και αυτό για το οποίο εσύ ελπίζεις για πολλούς άλλους θεωρείται ανέλπιστο.

Τσούγκρισε λοιπόν τα πασχαλινά σου αυγά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, απόλαυσε την παραδοσιακή μαγειρίτσα και βρες τη δύναμη της συγχώρεσης που υπάρχει μέσα σου! Χριστός Ανέστη!

pasxa-ayga-tsoureki