Πρωτομαγιά, η γιορτή της άνοιξης και των λουλουδιών που φέτος συμπίπτει με την Ανάσταση! Μεγάλο Σάββατο, με υψηλές θερμοκρασίες που σε παρακινούν να βγεις έξω, να κάνεις βόλτες, να χαρείς τα όμορφα τοπία! Ακόμα και αν δεν κατάφερες να φύγεις από την πόλη και να βρεθεί στην εξοχή που τόσο σου έχει λείψει, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες! Βρες ένα πάρκο, μια παραλία ή ένα κοντινό βουνό για μικρές εξορμήσεις, και «πιάσε τον Μάη»!

Μια βόλτα στη φύση που έχει ανθίσει είναι ιδανική για να απολαύσεις ομορφιές που υπάρχουν γύρω σου…

Η φύση σου δίνει μια αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας που τόσο χρειάζεσαι. Μια βόλτα μόνη ή και με παρέα, θα σου θυμίσει οτι όλα μπορούν να αναγεννηθούν όπως τα λουλούδια την άνοιξη. Άλλωστε σε λίγες ημέρες η ζωή θα επιστρέψει σιγά- σιγά στην κανονικότητά της.

Μάζεψε λουλούδια και φτιάξε μικρά μπουκέτα για να στολίσεις το σπίτι σου ή και …

… ένα στεφάνι, μαζί με τα παιδιά που τόσο χαίρονται να κυλιούνται στους αγρούς, να μαζεύουν λουλούδια για να φτιάξουν το δικό τους έργο τέχνο που θα κρεμαστεί στο μπαλκόνι! Δημιουργία και διασκέδαση, δύο σε ένα!

Άσε την άνοιξη με τα λουλούδια, τα χρώματα, τις μυρωδιές και τα αρώματα να γεμίσουν τη ζωή σου και διώξε την θλίψη και τον φόβο!

Βγάλε τις πιτζάμες, βγες από το σπίτι, και περπάτησε. Άσε τη χαρά που υπάρχει γύρω σου να γεμίσει την ψυχή σου! Καλό μήνα!