Ενα παγκόσμιο κίνημα αγάπης για «τον ίδιο σου τον εαυτό», ξεκινά η βρετανίδα ακτιβίστρια και ηθοποιός Jameela Jamil με προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.
Στόχος της Jamil, είναι να εμψυχώσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο ώστε να αγαπήσουν και να φροντίσουν τον εαυτό τους. Το κίνημα ξεκίνησε όταν αποτέλεσμα έρευνας έδειξε ότι, 1 στις 2 γυναίκες σε όλο τον κόσμο νιώθουν περισσότερη αυτοαμφισβήτηση για τον εαυτό τους παρά αγάπη, ενώ το 60% θα ήθελε να έχουν περισσότερο αυτοσεβασμό.

esi-poso-sebasai-agapas-eauto-sou-2

Η Jameela Jamil συνεργάστηκε με την ψυχοθεραπεύτρια Sara Kuburic και δημιούργησαν το κίνημα «Self Love Uprising» μέσα από το οποίο θέλουν να εμπνεύσουν ένα εκατομμύριο πράξεις αυτοαγάπης μέσα σε 1 χρόνο.
Η καμπάνια, που πραγματοποιείται με την στήριξη της εταιρείας Body Shop, προβάλλει τις προσωπικές ιστορίες τεσσάρων γυναικών που με τη δύναμη της ψυχής τους και την αγάπη και εκτίμηση προς τον εαυτό τους υπερνίκησαν τις προσωπικές τους δυσκολίες και προκλήσεις, και θεωρούνται πρωτοπόρες στην υπεράσπιση της αυτοεκτίμησης.

Είναι οι Gina Martin, συγγραφέας, φεμινίστρια, ακτιβίστρια και παρουσιάστρια podcast, Char Ellesse, μία δυναμική μαύρη γυναίκα και ιδρύτρια της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Girlswillbeboys, Charlie T Craggs, μία τρανς γυναίκα, ομιλήτρια και βραβευμένη συγγραφέας, και η fitness coach Sophie J. Butler.

Ο κόσμος δεν ήταν ποτέ αγγελικά φτιαγμένος, ιδιαίτερα για τις γυναίκες. Όμως η δύναμη, για να κάνεις τη διαφορά βρίσκεται μέσα σου και πρώτη εσύ πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να τον αγαπήσεις ακόμη και για τα λάθη του.