Υπάρχει πραγματικά το άλλο σου μισό σε κάποιο σημείο αυτού του πλανήτη ή είναι ένας αστικός μύθος για να συντηρεί την αιώνια αναζήτηση του τέλειου συντρόφου; Η νέα σειρά του Netfix, The One έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις (όχι απαραίτητα αρνητικές) καθώς προσπαθεί να απαντήσει στο αιώνιο αυτό ερώτημα.

Οι άνθρωποι παντού και πάντα ψάχνουν την αγάπη… Τι θα γινόταν όμως εάν βρισκόταν ένας τρόπος ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει την πραγματική του αγάπη όσο μακριά κι αν βρίσκεται; Η ηρωίδα της ταινίας, μια πανέξυπνη και φιλόδοξη γυναίκα αποφασίζει να δώσει λύση σε δύο βασικά «προβλήματα» της ζωής της. Να βρει το ιδανικό ταίρι και να γίνει πλούσια… Με μία εξέταση DNA καταφέρνει να δημιουργησει ένα παγκόσμιο δίκτυο μέσα από το οποίο αναζητά τον ένα και μοναδικό, φυσικά με το αζημίωτο!

Πλούσια και διάσημη πλέον, παλεύει με τους δικούς της δαίμονες, αποτέλεσμα της φιλοδοξίας της και προσπαθεί να σώσει τo «The One» από την αμφισβήτηση και τον νόμο.

Μια σειρά, για το μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει ο άνθρωπος για να βρει την ιδανική αγάπη, το άλλο του μισό! Μυστικά, αλήθειες και ψέματα ξεδιπλώνονται στο «The One»!

Η συνέχεια επί της οθόνης…