Μία μοναδική συναυλία απόψε το βράδυ «Κάτω από την Ακρόπολη» όπου ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Michael Bolton. Μοναδικές ερμηνείες, διαχρονικές επιτυχίες και νέα τραγούδια σε μια βραδιά που θα αποδείξει ότι η μουσική δεν έχει όρια.

Πολυβραβευμένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός και υποψήφιος ερμηνευτής με δύο βραβεία Grammy, ο Michael Bolton, έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και συνεχίζει να περιοδεύει σε όλο τον κόσμο. Γιορτάζοντας περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφοράς στη μουσική, αποκαλύπτει τη διαχρονική του αξία με μια συλλογή φρεσκογραμμένων τραγουδιών στο νέο του άλμπουμ Spark of Light, που θα μοιραστεί με το κοινό μαζί με διαχρονικές επιτυχίες του.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Αντώνη Ρέμο, δεν χρειάζονται. Ερμηνευτής καρδιάς, με υπέροχη φωνή, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του κατακτούν πάντα τις πρώτες θέσεις στα charts ενώ οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες. Η φήμη του ξεπερνά τα γεωγραφικά σύνορα της Ελλάδας, αφού σε όλες τις περιοδείες του ανά τον κόσμο οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

Αυτή την φορά ο Αντώνης Ρέμος προσκαλεί τον Michael Bolton να μοιραστεί μαζί του επί σκηνής μοναδικές μουσικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, έναν από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς χώρους παγκοσμίως.

Η ώρα έναρξης είναι στις 21.00, οι τιμές εισιτηρίων ξεκινάνε από τα 70 ευρώ και η αγορά τους μπορεί να γίνει από το www.ticketservices.gr.

Μια ωραία πρόταση για μια μεσοβδόμαδη έξοδο!