Αν και είμαστε ακόμη στο φθινόπωρο, (ούτε καν χειμώνα!) οι μεγάλοι οίκοι μόδας στις κολεξιόν τους προετοιμάζονται για την επόμενη Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2023. Και όπως φαίνεται από τις εβδομάδες μόδας, θα είναι μια περίοδος με πολύ χρώμα με το πορτοκαλί να είναι αυτό που θα δώσει τον τόνο.

Στις πασαρέλες του Μιλάνου και του Παρισιού, τα κορίτσια συνόδευαν τις ακριβές δημιουργίες μ’ ένα ελαφρύ μακιγιάζ και έντονα πορτοκαλί χείλη.

Μία απόχρωση, που παίζει με το ζεστό κόκκινο αλλά σε μια πιο φωτεινή απόχρωση, που αναδεικνύει το βλέμμα.
Αν και η τάση αυτή θα κυριαρχήσει το επόμενο καλοκαίρι, έχει τραβήξει ήδη την προσοχή μας κυρίως όσες είμαστε στα 45-50.

Ο λόγος απλός. Ένα απαλό, nude μακιγιάζ ταιριάζει περισσότερο στις ώριμες επιδερμίδες γιατί σβήνει και δεν τονίζει τις ρυτίδες. Ένα έντονο κραγιόν, σου δίνει την ένταση που χρειάζεσαι και τραβά τα βλέμματα στα χείλη.

Ένα χρώμα που φωτίζει κάθε απόχρωση της επιδερμίδας σου γιατί είναι κάτι ανάμεσα σε κόκκινο, που ταιριάζει στις σταρένιες αλλά και ανοικτό πορτοκαλί, που κολακεύει τις ανοιχτόχρωμες.

Προτίμησε ένα κραγιόν με satin φινίρισμα ή πρόσθεσε lip gloss, για να του δώσεις ένταση και να κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο γεμάτα και ζουμερά. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου, με ένα απαλό ρουζ σε γήινες αποχρώσεις και είσαι έτοιμη από το πρωί έως το βράδυ. Less is best!